Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Περικοπές στα προνοιακά επιδόματα με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ
   
 
Με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια θα γίνουν οι περικοπές στα προνοιακά επιδόματα, καθώς οι δικαιούχοι θα προκύπτουν αφού πρώτα θα έχει συνυπολογιστεί το εισόδημα τους καθώς και τεκμήρια διαβίωσης όπως ακίνητα, αυτοκίνητα κ.ά.

Η κυβέρνηση ετοιμάζει την απογραφή όλων των δικαιούχων προνοιακών επιδοµάτων, με στόχο να έχει ολοκληρωθεί έως το φθινόπωρο.


Σε ετήσια βάση, υπολογίζεται ότι δίνονται συνολικά 6 δισ.ευρώ για προνοιακά επιδόµατα και εκτιμάται πως τα λαµβάνουν πάνω από 1,2 εκατομμύρια άτομα, γεγονός που, όπως εκτιµά το οικονοµικό επιτελείο της κυβέρνησης, µπορεί να σηµαίνει πως αρκετοί λαµβάνουν για τον ίδιο λόγο επίδοµα από πολλούς φορείς.


Σύμφωνα με «Τα Νέα», η απογραφή όσων λαµβάνουν επιδόµατα θα γίνει µέσω του τραπεζικού συστήµατος ΔΙΑΣ. Ακόµα και όσοι λαµβάνουν επιδόµατα µέσω ΕΛΤΑ θα πρέπει επίσης να απογραφούν.


Οι δικαιούχοι που πληρώνονται µέσω ΕΛΤΑ θα πρέπει να συµπληρώσουν το έντυπο που θα τους φέρει κάποια στιγµή ο ταχυδρόµος.


Στις τράπεζες για την απογραφή θα προσέλθουν είτε οι ίδιοι οι δικαιούχοι είτε πληρεξούσιοί τους, καθώς στόχος είναι να δηµιουργηθεί σε πρώτη φάση µια τράπεζα δεδοµένων και να υπάρχει σαφής εικόνα «ποιος φορέας δίνει τι».


Ήδη, οι δικαιούχοι του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ έχουνλάβει σχετικό σηµείωµα να προσέλθουν για απογραφή.


Απ' ό,τι φαίνεται εξαιρείται το επίδοµα ανεργίας, το οποίο λαµβάνουν όλοι µέσω του ΟΑΕΔ και το οποίο όµως δεν αποκλείεται να δοθεί στο µέλλον και µε εισοδηµατικά κριτήρια. Σε αυτές τις περιπτώσεις συγκαταλέγονται επίσης και όσοι συνεχίζουν να λαµβάνουν προνοιακά επιδόµατα από ασφαλιστικά ταµεία, ενώ έχει εκλείψει πλέον ο λόγος ενίσχυσής τους.


Για παράδειγμα, στο ΙΚΑ από τους 330.000 ανάπηρους οι 150.000 έχουν µόνιµη αναπηρία. Όπως έχει διαπιστωθεί, αρκετοί από τους υπόλοιπους συνεχίζουν να λαµβάνουν επιδόµατα ενώ πλέον δεν συντρέχει λόγος.


Στις τράπεζες θα κληθούν άµεσα οι δικαιούχοι επιδοµάτων και αναπηρικών συντάξεων του ΙΚΑ να δηλώσουν µόνοι τους τι εισπράττουν, αλλιώς θα σταµατήσει η καταβολή των επιδοµάτων.


Για την απογραφή δίνεται ένα περιθώριο 3-4 µηνών, ώστε να µην υπάρξουν ουρές στις τράπεζες. Αφού δηµιουργηθεί η βάση δεδοµένων, θα διασταυρωθούν τα στοιχεία.


Σε περίπτωση που εντοπιστούν παρατυπίες δεν θα ζητηθεί από τους δικαιούχους να επιστρέψουν χρήµατα στο ?ηµόσιο, αλλά θα διακοπεί η καταβολή του αντίστοιχου επιδόµατος.


Εκτός από την απογραφή θα δηµιουργηθεί ενιαίο κέντρο για να εξετάζονται οι περιπτώσεις αναπηρίας καθώς, ειδικά στο Ταµείο του Δηµοσίου, έχει διαπιστωθεί «µεγάλο πρόβληµα».


Πρόκειται για το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας, η ίδρυση του οποίου προβλέπεται και στο νόµο 3863. Στο υπό σύσταση Σώµα θα ενταχθούν 2.500 γιατροί ώστε «όλα τα νέα αιτήµατα αναπήρων να εξετάζονται πλέον εκεί».


Στην κάρτα του πολίτη θα υπάρχει και ο αντίστοιχος αριθµός από το Εθνικό Μητρώο Αναπήρων που θα δηµιουργηθεί.

«Σαφάρι» για 7,5 δισ. ευρώ από τα ταμεία και τον ΟΑΕΔ

Κυνηγητό για τον περιορισμό της αδήλωτης εργασίας και της χορήγησης επιδομάτων μαϊμού θα εξαπολύσει το υπουργείο Εργασίας προκειμένου να περιστείλει της δαπάνες και να ενισχύσει τα έσοδα ώστε να εξοικονομηθούν 7,5 δισ. έως το 2015, όπως συμφωνήθηκε στη χθεσινή σύσκεψη στη Βουλή υπό τον πρωθυπουργό.

Από τα 7,5 δισ., τα 4,5 δισ. θα προέλθουν από την αύξηση των εσόδων και τα 3 δισ. από την περιστολή δαπανών. Η υπουργός Εργασίας κ. Λούκα Κατσέλη και ο αναπληρωτής υπουργός κ. Γιώργος Κουτρουμάνης διαμηνύουν σε όλους τους τόνους ότι δεν είναι στις προθέσεις τους να περικόψουν επιδόματα και να θεσπίσουν εισοδηματικά κριτήρια στα επιδόματα ανεργίας.


Προσδοκούν ωστόσο μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης από την ηλεκτρονική συνταγογράφηση κατά 1,4 δις ευρώ (το 2010, η δαπάνη για τα φάρμακα μειώθηκε κατά 850 εκατ., ενώ συνολικά οι δαπάνες για την υγεία κατά 1,07 δισ. ευρώ σε σχέση με το 2009), συρρίκνωση του κονδυλίου για τη χορήγηση ΕΚΑΣ κατά 140 εκατ. ευρώ μέσω της αυστηροποίησης των εισοδηματικών κριτηρίων, ενώ θα εντείνουν τους ελέγχους για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας που σήμερα φτάνει το 25%. Ο κ. Κουτρουμάνης έχει εκδηλώσει την ανησυχία του ότι αν συνεχίσει ένας στους τρεις να μην καταβάλλει εισφορές - όπως συμβαίνει σήμερα- θα υπάρξει πρόβλημα με τη χορήγηση των συντάξεων όσο και αν περιοριστούν οι άλλες δαπάνες.


Το υπουργείο Εργασίας προσδοκά την εξοικονόμηση πόρων και από τον ΟΑΕΔ αν εφαρμοστεί η ηλεκτρονική διασταύρωση στοιχείων (ΣΕΠΕ, ΟΑΕΔ, ΙΚΑ) και περιοριστεί η χορήγηση επιδομάτων σε άνεργους μαϊμού, που συνεχίζουν να εργάζονται με μαύρη και ανασφάλιστη εργασία .Το υπουργείο θα βάλει στο στόχαστρο και τις αναπηρικές συντάξεις μαϊμού, ενώ ελπίζει στην αύξηση των εσόδων των ασφαλιστικών ταμείων με τον έλεγχο της αδήλωτης εργασίας αλλά και την ανακοπή της αυξητικής πορείας της ανεργίας από το 2012.

Τηλεφώνημα για βόμβα στο ΙΚΑ Ομόνοιας


Τηλεφώνημα για την τοποθέτηση βόμβας στους χώρους του ΙΚΑ επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια έγινε εχθές 13-04-2011 και για το λόγο αυτό το κτίριο εκκενώθηκε και ελέγχθηκε από την αστυνομία, η οποία κατέληξε ότι επρόκειτο για φάρσα.

Ζούγκλα.gr - Oικογενειακή επιχείρηση απάτης σε βάρος του ΙΚΑ



Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 10 Απριλίου 2011, 15:24
Για πλαστογραφία και απάτη εις βάρος του ΙΚΑ, εισφοροδιαφυγή, εικονικές ασφαλίσεις προσωπικού και άλλες παρανομίες, καταγγέλλεται η κατασκευαστική εταιρεία «ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΑΕ», η οποία δραστηριοποιείται στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Θεολόγου Φθιώτιδας.


Η εταιρεία εντοπίστηκε να έχει πραγματοποιήσει τον Ιούνιο 2010 πώληση ακινήτου σε συμβολαιογράφο της Αταλάντης, με πλαστή Ασφαλιστική Ενημερότητα ΙΚΑ, σύμφωνα με την καταγγελία.

Δείτε το πλαστό έγγραφο
Η αντίδραση του τοπικού καταστήματος ΙΚΑ Αταλάντης ήταν άμεση, και μέσω του προϊσταμένου της κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Λαμίας σε βάρος της Α.Ε κατασκευαστικής εταιρείας.
Ταυτόχρονα, ενημερώθηκε η διοίκηση του ΙΚΑ στην Αθήνα και διετάχθη κατεπείγον έλεγχος στη Α.Ε. εταιρεία από κλιμάκιο επιθεωρητών.


Η Α.Ε. κατασκευαστική είναι συμφερόντων οικογένειας του κ. Αθανασίου Παπακωνσταντίνου, μέλος της οποίας η κα Ασημίνα Παπακωνσταντίνου είναι σήμερα δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Λοκρών και εκλέχτηκε με τον συνδυασμό του δημάρχου κ. Νικολάου Λιόλιου.

Η δημοτική σύμβουλος είχε διατελέσει και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Α.Ε. κατασκευαστικής από το 2006 έως τον Μάιο 2010.


Στην ιδιοκτησία και τη διαχείριση του ιδίου επιχειρηματία βρίσκεται στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Θεολόγου Φθιώτιδας και ξενοδοχειακή μονάδα με την επωνυμία ΒΙΛΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ, η οποία, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, λειτουργεί επί σειρά ετών χωρίς άδεια λειτουργίας.
 
Μάλιστα, πέραν των σοβαρότατων πολεοδομικών παραβάσεων έχει μηνυθεί από το Λιμεναρχείο Λάρυμνας στην Εισαγγελία Λαμίας για καταπάτηση του αιγιαλού ύστερα από αυτοψία που διενήργησε η Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου της Λαμίας.

(Αεροφωτογραφία)
Το περίεργο βέβαια της «αμαρτωλής» υπόθεσης είναι ότι το ξενοδοχείο είναι εγγεγραμμένο στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας, ως καφέ-μπαρ στο όνομα Ευγενία Προικιά, σύζυγο του Αθανάσιου Παπακωνσταντίνου.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 10 Απριλίου 2011, 16:02

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Ι.Κ.Α. Ε.Τ.Α.Μ.


GEN_1730_13-4-2011                                                                                                   

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Εγκαίνια του πρώτου κέντρου εξυπηρέτησης «ΙΡΙΔΑ» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης


Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Τ. Κατσέλη, εγκαινίασε το πρώτο κέντρο εξυπηρέτησης κοινού για θέματα εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης - την «ΙΡΙΔΑ», σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Υπουργείου Εργασίας, επί της οδού Πειραιώς 40. Στην εκδήλωση παρέστη σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας, καθώς επίσης και οι Δήμαρχοι των πόλεων, στις οποίες πρόκειται να εφαρμοστεί πιλοτικά ο θεσμός της ΙΡΙΔΑΣ. Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθη ο Διοικητής του ΙΚΑ, κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο Διοικητής του ΟΓΑ, κ. Παναγιώτης Πέτρουλας, και ο Διοικητής του ΟΑΕΕ, κ. Γεράσιμος Βουδούρης. Η υλοποίηση του συνολικού έργου Υπηρεσία Παροχής Ενημέρωσης του Πολίτη «ΙΡΙΔΑ» αποτελείται από τέσσερα στάδια:

  1. Αρχίζει με τη λειτουργία του πρώτου πιλοτικού σημείου παροχής ενημέρωσης στο κεντρικό κτίριο του Υπουργείου Εργασίας, στην οδό Πειραιώς, το οποίο εξυπηρετεί το κοινό μέσα από μια εξειδικευμένη βάση ερωτήσεων και απαντήσεων, ώστε να μπορούν να κατηγοριοποιηθούν οι ανάγκες των πολιτών και στο μέλλον να εξυπηρετούνται πιο εύκολα και πιο γρήγορα.
  2. Η επόμενη φάση είναι αυτή της ένταξης στο δίκτυο της ΙΡΙΔΑΣ έξι ακόμη Δήμων της χώρας, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία να εγκαινιάσουν τις δικές τους υπηρεσίες παροχής ενημέρωσης όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Αυτοί οι Δήμοι είναι της Αμφιλοχίας, της Ηγουμενίτσας, του Ηρακλείου Κρήτης, του Τοπείρου Ξάνθης, της Ηλιούπολης και του Κιλελέρ Λάρισας. 
  3. Το τρίτο στάδιο είναι η ανάπτυξη του ολοκληρωμένου πληροφορικού συστήματος που θα περιλαμβάνει το ψηφιακό υλικό του Υπουργείου και των υπηρεσιών που πρέπει να παρέχονται στους εργαζομένους και τους λοιπούς δικαιούχους. Αυτό το στάδιο είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί θα κρίνει τελικά την επιτυχία του συνολικού έργου και η υλοποίησή του ήδη έχει αρχίσει παράλληλα με την πιλοτική εφαρμογή. Συγκεκριμένα, βρίσκεται σε εξέλιξη η σύνταξη του Τεχνικού Δελτίου από την Κοινωνία της Πληροφορίας, και μετά και από τη διαγωνιστική διαδικασία αναμένεται η επιλογή του αναδόχου αμέσως μετά το καλοκαίρι. Βάσει των εκτιμήσεων, την άνοιξη του 2012 θα εγκαινιαστεί η πλήρως ηλεκτρονική λειτουργία του έργου. Δηλαδή το κοινό θα μπορεί μέσω ενός portal να υποβάλλει ερωτήματα και να λαμβάνει με τον ίδιο τρόπο αξιόπιστες απαντήσεις σε εύλογα σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, θα ξεκινήσει η τηλεφωνική παροχή πληροφοριών μέσω οργανωμένου τηλεφωνικού κέντρου με την αξιοποίηση της ιδίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας.
  4. Και το τελευταίο στάδιο θα περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου δικτύου σημείων της ΙΡΙΔΑΣ με διασπορά σημείων παροχής πληροφοριών σε όλη τη χώρα μέσω επιλεγμένων ΚΕΠ και άλλων σημείων εξυπηρέτησης. Μέχρι το τέλος του 2012 θα έχει καλυφθεί όλη η επικράτεια με κοινωνικά ΚΕΠ με σημεία της ΙΡΙΔΑΣ.

Κοινοποίηση πίνακα επιλεγέντων Προϊσταμένων Διευθύνσεων και Υποδιευθύνσεων για την κάλυψη των κενών θέσεων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Σας κοινοποιούμε πίνακα υπαλλήλων οι οποίοι με την 188/ Συν 9η /29-3-2011 απόφαση του Α’ Υπηρεσιακού Συμβουλίου Υπαλλήλων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ επελέγησαν ως Προϊστάμενοι Διευθύνσεων και Υποδιευθύνσεων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 80,81,84,85 & 86 του Ν.3528/07, όπως τροποποιήθηκαν με το άρθρο πρώτο του Ν.3839/2010 και ισχύουν σήμερα, καθώς και με τις μεταβατικές διατάξεις του άρθρου πέμπτου του Ν. 3839/2010, για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων που είχαν ανακοινωθεί με την με αρ. πρωτ. Ρ25/3/10-1-2011 Απόφαση – Προκήρυξη του Διοικητή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.




ΚΛΑΔΟΣ:ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ
1 16715 ΑΒΔΟΥΛΟΥ ΡΕΝΤΖΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2 20377 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
3 15419 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
4 15401 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
5 15673 ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
6 16511 ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
7 15266 ΑΝΕΤΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
8 15897 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
9 13994 ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΡΔΟΥΛΗ ΟΛΓΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
10 15696 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του ΧΡΗΣΤΟΥ
11 14785 ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
12 16136 ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
13 23997 ΒΑΒΟΥΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
14 15257 ΒΑΜΒΑΚΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
15 13717 ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΒΡΑΑΜ
16 16468 ΒΑΜΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
17 15969 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
18 20379 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
19 20225 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
20 14000 ΒΑΣΣΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ
21 17627 ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
22 15200 ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
23 14534 ΒΟΥΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
24 20194 ΒΟΥΤΣΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
25 15426 ΒΡΑΧΙΩΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
26 15866 ΓΑΙΤΑΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
27 23116 ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
28 16678 ΓΑΛΙΑΓΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
29 14110 ΓΑΤΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
30 14411 ΓΔΟΝΤΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
31 18094 ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
32 13949 ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
33 15689 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
34 15254 ΓΕΩΡΓΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
35 19634 ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
36 12968 ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑ ΜΕΛΠΩ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
37 14314 ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ
38 15318 ΓΙΑΠΑΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
39 15665 ΓΙΩΤΗ ΜΟΡΦΩ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
40 14057 ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
41 16615 ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
42 14143 ΔΑΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
43 16720 ΔΕΔΟΥΛΗ ΛΙΒΑΝΗ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
44 14709 ΔΕΜΗ ΔΙΑΜΑΝΤΩ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
45 15406 ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ
46 14821 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
47 22077 ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
48 14465 ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
49 15687 ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΕΤΡΟΥ
50 13708 ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
51 20826 ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΣΕΥΓΕΝΗ του ΜΕΝΕΛΑΟΥ
52 14712 ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΥ ΓΑΡΜΠΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ
53 14701 ΔΟΥΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
54 14955 ΔΡΑΝΔΑΚΗ ΠΙΣΚΟΠΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
55 24771 ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
56 23016 ΖΑΜΠΕΤΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ του ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ
57 16448 ΖΑΜΠΕΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΜΑΡΚΟΥ
58 15690 ΖΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ του ΙΣΙΔΩΡΟΥ
59 16882 ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΣΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
60 14778 ΖΕΡΒΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
61 14457 ΖΟΥΡΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
62 16384 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΙΣΤΟΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
63 14328 ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
64 15238 ΘΩΜΑΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΙΩΑΝΝΗ
65 16616 ΚΑΓΚΕΛΑΡΗ ΜΠΛΕΤΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΠΑΝΟΥ
66 15213 ΚΑΛΑΜΠΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
67 18493 ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
68 14458 ΚΑΛΟΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
69 16130 ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
70 14487 ΚΑΝΤΑΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
71 15612 ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ
72 14977 ΚΑΠΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
73 14687 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
74 15619 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
75 15262 ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
76 13257 ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΘΕΟΦΙΛΟΥ
77 14098 ΚΑΡΑΛΗ ΑΚΡΙΒΗ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
78 20092 ΚΑΡΑΜΒΑΛΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
79 14568 ΚΑΡΑΤΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
80 15181 ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
81 13490 ΚΑΤΣΑΚΟΥ ΟΛΓΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
82 16420 ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
83 13803 ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
84 13638 ΚΕΡΕΚΕΡ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ του ΙΟΡΔΑΝΗ
85 15278 ΚΙΛΙΠΙΡΗ ΤΣΟΛΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
86 18739 ΚΛΑΔΟΓΕΝΗΣ ΜΑΙΣΤΡΟΣ του ΣΕΒΑΣΤΟΥ
87 20962 ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
88 15114 ΚΟΚΚΕΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
89 24143 ΚΟΚΚΟΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΙΜΟΥ
90 14596 ΚΟΚΟΥΒΙΝΟΥ ΚΑΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΙΩΒ
91 15971 ΚΟΝΣΟΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ
92 14131 ΚΟΤΖΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
93 16557 ΚΟΤΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΧΡΗΣΤΟΥ
94 15662 ΚΟΥΚΟΥΒΕΛΑ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΑ του ΣΑΡΑΝΤΗ
95 22887 ΚΟΥΜΠΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
96 15211 ΚΟΥΡΑΚΟΥ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
97 22889 ΚΟΥΡΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
98 14180 ΚΟΥΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΘΩΜΑ
99 19020 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
100 21216 ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
101 20900 ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
102 14643 ΚΩΣΤΗ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
103 22989 ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
104 24026 ΚΩΤΣΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΗΛΙΑ
105 14361 ΛΕΓΑΚΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
106 14867 ΛΙΑΠΗ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
107 13362 ΛΟΥΚΑΙΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
108 15235 ΛΟΥΡΙΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
109 22096 ΛΥΚΟΓΕΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
110 14976 ΜΑΓΓΙΝΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
111 16522 ΜΑΙΔΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΕΥΘΑΛΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
112 15516 ΜΑΚΡΗ ΚΟΛΟΤΟΥΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
113 23047 ΜΑΛΑΠΕΤΣΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
114 26889 ΜΑΜΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
115 16328 ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
116 14594 ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
117 15857 ΜΑΡΓΕΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
118 13709 ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
119 14960 ΜΑΥΡΙΚΑΚΗ ΑΝΝΑ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
120 15253 ΜΑΥΡΟΖΟΥΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
121 14868 ΜΕΚΕΡΕ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΑΝΔΡΕΑ
122 14688 ΜΕΛΛΑΧ ΦΑΝΗ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
123 14347 ΜΗΛΙΩΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ
124 17570 ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
125 14096 ΜΟΥΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
126 16540 ΜΟΥΤΟΥΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
127 22215 ΜΠΑΛΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
128 14056 ΜΠΑΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
129 14001 ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
130 14298 ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
131 16033 ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
132 16022 ΜΠΟΥΚΑΡΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
133 13138 ΜΠΟΥΝΤΑ ΑΝΔΡΙΑΝΗ του ΦΩΤΙΟΥ
134 14107 ΜΠΟΥΤΑΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
135 15243 ΝΕΑΡΧΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
136 15386 ΝΙΑΡΧΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΣΑΜΠΑΤΗ
137 20497 ΝΙΚΟΛΑΚΟΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
138 23151 ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΤΖΗΛΕΟΝΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
139 15268 ΝΤΑΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
140 14396 ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
141 15197 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΝΕΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
142 15299 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΑΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΖΑΧΑΡΙΑ
143 14373 ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
144 20722 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΓΙΑΣΕΜΗ-ΣΟΦΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
145 13617 ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
146 14848 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΥΛΟΥ
147 15519 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
148 14124 ΠΑΠΑΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
149 23479 ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΟΥ ΚΟΣΜΑΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
150 15573 ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
151 14130 ΠΑΠΠΑ ΜΑΡΓΕΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
152 15256 ΠΑΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
153 16317 ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
154 23158 ΠΑΤΡΙΔΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
155 15843 ΠΑΥΛΙΤΣΑ ΕΛΕΝΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
156 16489 ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
157 22129 ΠΕΡΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
158 14498 ΠΕΤΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
159 17423 ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
160 26885 ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
161 22982 ΠΙΤΣΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
162 14876 ΠΟΤΟΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
163 13248 ΠΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
164 13042 ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΑΓΚΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ
165 14055 ΡΗΓΟΥ ΚΟΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ
166 16416 ΡΟΚΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
167 23354 ΡΟΥΜΠΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
168 14742 ΣΑΡΑΝΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
169 13556 ΣΙΑΛΑΚΑ ΠΑΖΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΤΣΑ του ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
170 15692 ΣΙΤΑ ΝΙΚΟΛΙΝΑ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
171 23998 ΣΙΧΟΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
172 23979 ΣΙΩΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
173 15647 ΣΚΑΡΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
174 15975 ΣΚΟΤΕΙΝΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
175 15432 ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
176 14418 ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ του ΑΒΡΑΑΜ
177 15123 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΕΙΩ του ΗΛΙΑ
178 14477 ΣΠΥΡΟΥΛΙΑ ΖΩΗ του ΠΥΓΜΑΛΙΩΝΑ
179 14466 ΣΤΑΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
180 15381 ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
181 17549 ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
182 15448 ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
183 15264 ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
184 14460 ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
185 14837 ΤΕΜΑ ΘΕΩΝΗ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
186 25961 ΤΕΡΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
187 14423 ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ
188 16523 ΤΟΥΝΤΑΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
189 17666 ΤΡΑΚΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΕΥΤΥΧΙΟΥ
190 14089 ΤΡΑΥΛΟΣΤΑΘΗ ΕΛΕΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
191 26896 ΤΡΙΑΜΠΕΛΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
192 22220 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
193 15981 ΤΡΙΑΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
194 14864 ΤΣΑΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
195 15212 ΤΣΑΡΠΑΛΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
196 20931 ΤΣΑΧΙΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
197 13719 ΤΣΕΚΛΕΒΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
198 23100 ΤΣΕΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ
199 20977 ΤΣΙΑΛΤΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
200 20233 ΤΣΙΚΡΙΚΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
201 16665 ΤΣΙΟΥΜΑΚΑ ΤΣΑΤΣΑΡΙΔΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του ΖΑΧΑΡΙΑ
202 15431 ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
203 15713 ΤΣΙΡΙΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
204 16152 ΤΣΟΠΑΝΑ ΤΖΕΝΑΚΗ ΣΟΦΙΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
205 24038 ΦΑΣΟΥΛΑ ΚΟΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
206 14739 ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
207 13992 ΦΟΥΝΤΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
208 14812 ΧΑΓΙΑ ΜΕΤΑΞΙΑ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
209 14781 ΧΑΙΒΑΝΗ ΚΩΝ/ΝΑ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
210 16736 ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΨΑΘΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
211 14537 ΧΑΜΧΟΥΓΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
212 14398 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
213 15259 ΧΑΤΖΗΔΑΥΙΔ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
214 16451 ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΑΘΙΑΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
215 15441 ΧΑΤΖΗΚΑΜΑΡΗ ΧΑΙΔΩ του ΣΑΡΑΝΤΗ
216 18794 ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ


ΚΛΑΔΟΣ:ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
1 22947 ΚΡΙΚΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
2 14181 ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ
3 14434 ΣΤΟΥΜΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
4 13997 ΤΖΑΝΑΒΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


ΚΛΑΔΟΣ:ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
1 14454 ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ
2 16186 ΚΑΨΑΛΗ ΚΑΤΙΝΑ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
3 14284 ΤΖΙΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΡΕΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ


ΚΛΑΔΟΣ:ΠΕ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΩΝ
1 16494 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΑΚΟΥΤΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ του ΑΝΔΡΕΑ


ΚΛΑΔΟΣ:ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ
1 17357 ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
2 20164 ΓΚΟΥΣΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
3 15694 ΓΩΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ του ΗΛΙΑ
4 17401 ΔΡΟΥΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
5 14766 ΖΑΓΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
6 14387 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ
7 17841 ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
8 20555 ΚΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
9 16140 ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
10 14897 ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ του ΘΩΜΑ
11 18914 ΜΟΡΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
12 17065 ΜΠΑΜΠΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
13 14905 ΜΠΡΟΥΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
14 15686 ΠΑΠΑΓΟΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
15 20611 ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
16 16020 ΠΕΡΛΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ
17 17671 ΣΙΑΚΑΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
18 15460 ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΑΝΝΑ του ΜΙΧΑΗΛ
19 14758 ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
20 24256 ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
21 17426 ΨΑΡΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ