ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2007

IKA FORUM


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ, ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG, ΠΟΥ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΣΤΟ BLOG "IKA-FORUM" ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΦΥΣΙΚΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ BLOG, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ BLOG ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΑΣ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΔΕΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ MAIL ΤΟΥ FORUM : ika.forum@gmail.com ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

195 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΓΙΑ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΥΓΕΙΟΝΟΜΕΙΚΟ ...
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5Κ/2006 ΤΟΥ ΑΣΕΠ .ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η΄ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙΑ?

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ Η ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ. ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ - ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ Η' ΝΑ ΔΙΝΟΥΝΕ LINK ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΓΟΥΡΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Απο της προκηρυξεις 4κ/2006 και 5κ/2006 που περιμενουμε φεκ....και καταθεση χαρτιων....να μην γραφουμε...Η΄αφου οριστουμε μπορουμε να επικοινωνουμε???

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΧΕΤΕ. ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΧΑΡΤΙΑ - ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΦΕΚ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Κ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ. ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλη πρωτοβουλια!Μπραβο!ειμαι μαια απο 4κ και δεν ξερω αν δεκτω τη θεση γιατι διοριζομαι κ αλλου.μισθολογικα κ για ασφαλεια τι παιζει;

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ 5Κ/2006 ΕΙΜΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δ.Ε ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΜΙΣΘΟΣ...????

Ανώνυμος είπε...

Αρχικά συγχαρητήρια για το blog.Έχω περάσει στην 5Κ/2006 στην Θεσσαλονίκη
με ειδικότητα Διοικητικών Γραμματέων.
Γνωρίζει κανείς ποιος θα είναι ο αρχικός μου μισθός?

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ WWW.DIORISMOS.GR
sig1973ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΛΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΑΒΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΟΙΩΝΗΣΑ ΜΕ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ : ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΟΣ.
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ + ΠΙΣΤΟΠΟΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ + ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ +
3 ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 105
ΣΤΗΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ..
ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ )

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5Κ/2006 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ

ΦΕΚ 831/18-10-07 ΤΕΥΧΟΣ Γ' και ''κυκλοφορεί'' την Δευτέρα...
από επικοινωνία με το Εθνικό Τυπογραφείο
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ BLOG-IKA FORUM. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΜΕ. ΘΕΛΩ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΕΥΧΟΣ Γ΄831/18-10-2007 ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 5Κ/2006

Ανώνυμος είπε...

Στην ειδικότητα Διοικητικών Γραμματέων το ΙΚΑ δουλεύει με βάρδιες???

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΔΙΕΣ. ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

βγήκαν και τα αποτελέσματα της 3κ!!!έμαθα ότι πέρασα και είμαι πολύ χαρούμενη.πολλή ωραία η προσπάθεια αυτή..να το στηρίξουμε το φόρουμ!!

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ 3Κ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΩ. ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ.

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

κάποιες φορές γίνονται εργασίες συντήρησης του σάιτ, ίσως να είναι αυτός ο λόγος, εγώ μπαίνω κανονικά. δοκίμασε ξανά.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και από μένα. Έχουν καλέσει κάποιον απο την 5Κ/06 να παρουσιαστει? Μήπως κάποιος έχει λάβει ειδοποίηση? Keep up the good job with the forum!!!

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

APO OTI DIAVAZO STO DIORISMOS.GR AKOMH DEN EXOUN KALESEI KANENAN APO IKA.

Ανώνυμος είπε...

Kalimera paidia!!! Ap oti diabazw sto www.diorismos.gr arxisan na erxontai oi prwtes epistoles!!!

Zhtane ta ekseis:
Για διορισμό στο ΙΚΑ
1)Πιστοποιητικό σπουδών
2)Βιογραφικό σημείωμα
3)φωτ/πία επικυρωμένη αστ.ταυτότητας
4)Πιστοποιητικό δημάρχου
5)Αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γέννησης
6)Πιστοποιητικό οικογεν.κατάστασης
7)Πιστοποιητικό ΑΣΠΕ
8.Πιστοποιητικό εντοπιότητας
9)2 φωτογραφίες ταυτότητας
10)Έντυπη υπεύθυνη δήλωση(είναι συνημμένη)
11)Υπεύθυνη δήλωση Ν 1599/86
12)Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α
13)Δικαιολογητικά εμπειρίας
14)Γνωμάτευση ΑΥΕ ΙΚΑ(γράφει απο ποιό ΙΚΑ).
Όσα είναι με σκούρα γράμματα άμα θέλετε τους λέτε να τα ζητήσουν οι ίδιοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες...

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα σε όλους.Συγχαρητήρια στους διοριστέους.Έχω διορισθεί ένα μήνα πρίν σε Ν.Π.Δ.Δ, όμως προτιμώ το ΙΚΑ.Γνωρίζει κάποιος την διαδικασία παραίτησης;;;Ποτε πρέπει να το ανακοινώσω στην υπηρεσία;;;Εννοείται οτι η αίτηση στο ΙΚΑ έγινε πρίν απο την αίτηση στον άλλο φορέα.Επίσης, γνωρίζει κανείς ποιό είναι το χρονικό περιθώριο για να καλέσει ο φορέας τον επόμενο;;;;
Ευχαριστώ.

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΧΡΥΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ Η' ΦΙΛΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΕΧΩ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ. ΕΓΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΩ ΣΤΟ ΙΚΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΙΣΧΥΟΥΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΦΕΚ? ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ. Ο ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ.

ΟΤΙ ΝΕΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FORUM TOY DIORISMOS.

ΤΑ ΛΕΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τις πλροφορίες.Εννοείται πως για οτι μάθω, θα σε ενημερώσω και εσένα.Εγώ πάντως έχω πολύ άγχος για το πως θα το ανακοινώσω στην υπηρεσία μου.Φοβάμαι μην μου δημιουργήσουν πρόβλημα και δεν μπορώ να πάω στο ΙΚΑ.Σκέφτομαι να κάνω γραπτό ερώτημα στον ΑΣΕΠ.

Ανώνυμος είπε...

Για διορισμό στο ΙΚΑ
1)Πιστοποιητικό σπουδών
2)Βιογραφικό σημείωμα
3)φωτ/πία επικυρωμένη αστ.ταυτότητας
4)Πιστοποιητικό δημάρχου
5)Αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γέννησης
6)Πιστοποιητικό οικογεν.κατάστασης
7)Πιστοποιητικό ΑΣΠΕ
8.Πιστοποιητικό εντοπιότητας
9)2 φωτογραφίες ταυτότητας
10)Έντυπη υπεύθυνη δήλωση(είναι συνημμένη)
11)Υπεύθυνη δήλωση Ν 1599/86
12)Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α
13)Δικαιολογητικά εμπειρίας
14)Γνωμάτευση ΑΥΕ ΙΚΑ(γράφει απο ποιό ΙΚΑ).


Ta yp' arithmo 4,5,6 kai 12 mporoyn na ta paroyn oi yphresies mones toys!

Ανώνυμος είπε...

Geia kai pali! Molis irthe kai h dikia moy eidopoihsh!!!!

Ανώνυμος είπε...

παιδιά καλησπέρα και καλή αρχή σε όλους σας, 4Κ/2006 υγειονομικό υπάρχει κάτι νεότερο? Εχει λάβει κανένας ειδοποιήση?

Οσοι ήδη υπηρετούν μπορούν να αναλάβουν την ίδια μέρα και να συννεοηθούν να στείλουν την παραίτηση τους την ίδια μέρα , ώστε να μην χάσουν κανένα από τα διακιώματα τους.

Δεν μπορούν να σας δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα, αν ορκισθήκατε μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών για τις προκυρήξεις που ενδιαφέρεστε, αν δεν έχετε κλείσει 12 μηνο και παραιτήστε αμέσως παίρνουν τον επόμενο στην σειρά, αν έχετε κλεισει 12 μηνο πάλι παιρνουν τώρα από τους κυλιομενους πίνακες.Επρεπε να περάσουν 10 χρόνια για να καταλάβουν ότι έπρεπε να το κάνουν.
Αν έχετε αμφιβολία για οτιδήποτε ρωτήστε πάντως το ΑΣΕΠ , προσοχή εγγράφως, ώστε να έχετε και εγγράφως απάντηση, όχι προφορικά.
Κανόνας βασικός τώρα που θα διορισθούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΓΓΡΑΦΩΣ

Τα λέμε

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα!Πότε πρέπει να το ανακοινώσω στη υπηρεσία μου οτι θα αποδεχθώ νέο διορισμό;;;;Πρέπει να ξανακάνω χαρτιά και ιατρικές εξετάσεις;;;;

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα. Μισθολογικά γνωριζει κανείς πως θα είναι στο ΙΚΑ για κατηγορία ΠΕ. Πέραν του εννιαίου μισθολογίου δηλαδη τι επιδόματα έχουν στο ΙΚΑ?

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα παιδιά,
τρέξιμο το ξέρω, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με το πιστοποιητικό ΑΣΠΕ που πρέπει να βρούμε?

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΠΕ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
ΑΣΠΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ (ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ) ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους μου ήρθε κι εμένα το χαρτί για τα δικαιολογητικά. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:
(1) Ξέρετε αν στην ΑΥΕ πρέπει να κλείσω ραντεβού ή με καλούν αυτοί; (2) Επίσης, επειδή έχω ξεχάσει πως αποδεικνύεται η εμπειρία σε μισθωτές υπηρεσίες, αρκούν τα ένσημα και η υπεύθυνη δήλωση ή πρέπει να έχω και βεβαίωση από τον εργοδότη;

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

σύμφωνα με τη δική μου λογική μάλλον θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο για να δεις πότε συνεδριάζει η επιτροπή και θα σου πουν και τι πρέπει να κάνεις.

η εμπειρία αποδεικνύεται με βεβαίωση του εργοδότη όπου φαίνεται η ειδικότητα απασχόλησης και βεβαίωση για τα ένσημα σου από το ικα. αυτά ζητάει ο ΑΣΕΠ. εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα δεν αναγνωρίζεται στο δημόσιο. μόνο προϋπηρεσία σε δημόσιο φορέα.

άντε να δούμε πως θα ξεμπερδέψουμε από την χαρτούρα.

εγώ ακόμη δεν έχω πάρει επιστολή.

Ανώνυμος είπε...

Προς SW
1. Στις επιτροπές κλείνεις ραντεβού. Πάρε τηλ και ρώτα πότε συνεδριάζουν στο ΙΚΑ που σε παραπέμπουν μήπως δεν είναι κάθε μέρα.
2. Τα ένσημα και μια υπεύθυνη δήλωση αρκεί, ότι είχες καταθέσει και στην αίτηση στην προκήρυξη.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα μας καλέσουν για πρόσληψη??
Απο Θεσσαλονίκη είμαι.Ξέρει κανείς από που μπορώ να πάρω πληροφορίες??

Ανώνυμος είπε...

Από τα κεντρικά του ΙΚΑ στην Αγ. Κων/νου στην Αθήνα, εκεί που κατέθεσες τα χαρτιά. Αν έχεις τίποτα νεότερο ενημέρωσε και εμάς.

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΕΦΤΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα , παιδιά 4Κ/2006 υγειονομικό πρωσωπικό Τ.Ε Θεσσαλονίκη, αυριο λαμβάνω επιστολή
προσοχή στα χαρτιά που θα στείλουμε. Αυτά που ζητάνε μην μπερδευτείτε με προηγόυμενες σας εμπειρίες ή άλλους φορείς.
Για την ΑΥΕ πάρτε τηλέφωνο και βρείτε τον αντίστοιχο υπάλληλο καλλιτερα να πάτε και από εκεί σε συνεδριάζουν όλες καθημερινά!!
Αυτά για να μην τρέχετε τελευταία στιγμή.
Οσο για την προυπηρεσία θα υπολογισθεί μόνο όσοι έχουν προυπηρεσία σύμφωνα με τον Ν.3205/03&3528/07 μόνο σε ΝΠΔΔ και ΟΤΑ με ορισμένου χρόνου η αορίστου χρόνου.
Καλό κουράγιο σε όλους και όσο πιο γρήγορα στις θέσεις σας. Να υπολογίζετε πάντως 4-6 μήνες από την λήξη της ημερομηνίας που λέει η επιστολή για ορκομωσία.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά καλησπέρα και καλό διορισμό σε όλους μας. Ενδιαφέρεται κανένας για αμοιβαία από Θεσσαλονίκη για Αθήνα; Έχω διοριστεί ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού στην Αθήνα και θα ήθελα να κάνω αμοιβαία για ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. Όποιος ενδιαφέρεται ας τηλ. στο 6946221399. Ευχαριστώ

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΚΑ. ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΧΡΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

Ο Στέλιος, φίλος του IKA FORUM και συνάδελφος μου εστειλε στο mail το παρακάτω μήνυμα.
"ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΤΟΣΟΙ ΚΟΠΟΙ ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ..SOOOOS!!! ΕΠΙΖΗΤΩ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ 5Κ/2006 ΣΕ ΙΚΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΤΩ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΓΙΑ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗ Ή ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! "

όσοι και όσες ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του στο stlkaterinis@gmail.com

side είπε...

Καλημέρα σε όλους! Κατέθεσα τα χαρτιά μου πριν μια εβδομάδα. Σε πόσο καιρό περίπου θα μας καλέσουν. Είναι σίγουρο αυτό που λένε για 2-3 μήνες? Επιπλέον μπορεί κάποιος να με ενημερώσει πώς θα παρακολουθώ από δω και πέρα την εξέλιξη της διαδικασίας; Μπορώ να το κάνω ή απλά θα περιμένω; Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Κατέθεσα τα χαρτιά μου την περασμένη εβδομάδα (ΠΕ-Διοικητικού) και μου είπαν ότι θα μας καλέσουν σε 3 μήνες τουλάχιστον. Κουράγιο σε όλους!

Ανώνυμος είπε...

γεια σας , ελπίζω να πηγαινετε όλοι καλά με το τρέξιμο παιδιά.
Εγώ σήμερα πέρασα από επιτροπή, μια απορία παιδιά , το χαρτί το πήρατε στο χέρι σας και θα το στείλετε μαζί με τα αλλά χαρτιά? γιατί εμένα μου είπαν ότι θα το στείλουν υπηρεσιακά, την βεβαίωση της ΑΥΕ στην Αθήνα , ισχύει αυτό?
Αν μπορείτε ενημερώστε με.
Ευχαριστώ

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΕΜΕΝΑ ANDY ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΑΚΡΙΒΕΣ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΜΕ ACS COURIER ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ. ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΛΙΓΟ ΑΓΧΟΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Και σε εμένα μου έδωσαν φωτοτυπία και στέλνουν το πρωτότυπο αυτοί υπηρεσιακά. Και να μην σου έδωσαν τίποτα, όταν πας στο ΙΚΑ πες τους ότι θα τους το στείλουν αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

Πέρασα από όλους τους γιατρούς και έκανα τις εξετάσεις, αλλά δεν έχω πάρει τα αποτελέσματά τους (τα οποία μου είπαν ότι θα πάνε υπηρεσιακά). Πότε πρέπει να πάω στην ΑΥΕ; Έχω ήδη καταθέσει τα χαρτιά μου στη Διοίκηση και μου είπαν να πάω το χαρτί της Επιτροπής αργότερα

Ανώνυμος είπε...

καλλίτερα να τα στείλετε με το ταχυδρομείο συστημένα στην διεύθυνση που γράφει η επιστολή που μας έστειλαν, και να ζητήσετε με απόδειξη παραλαβής συστημένου που σας στέλνει το ταχυδρομείο εκεί που ζητήσατε. Αλλα και με courier το ίδιο είναι.Καλό κουράγιο εμένα δεν μου αρέσει που δεν μου έδωσαν και εμένα ακριβές αντίγραφο της βεβαίωσης ΑΥΕ να το στείλω μαζί με τα άλλα, αυριο ελπίζω και αυτό, για να δούμε πότε θα λήξει το τρέξιμο........

Ανώνυμος είπε...

ολα καλά, με την βεβαίωση της ΑΕΥ, την δέχονυαι και αργότερα υπηρεσιακά.Για την side, μετά από τα χαρτιά αυτά απλά περιμένουμε ξανά συστημένη επιστολή όπου θα μας ανακοινώνουν την ημερομηνία που θα αναλάβουμε υπηρεσία και πού ακριβώς, αναμονή λοιπόν, μακάρι να γίνει σε 3 μήνες όπως σας λένε απο τα τηλεφωνήματα σας, αλλά η εμπειρία μου λέει 4-6 μήνες, έχει ακόμα δρόμο η διαδικασία , εθνικό τυπογραφείο , λογιστήριο του κράτους , εφημερίδα της κυβερνήσεως απόφαση του Υπηρεσιακού συμβουλίου Ι.Κ.Α για την τοποθέτηση του υπαλλήλου. Υπομονή παιδιά , να ευχαριστούμε πως βρήκαμε μόνιμη δουλειά και ότι επιλαγήκαμε στον τόπο που θέλαμε και να ευχόμαστε για αυτούς που απέτυχαν να βρούνε σύντομα κάτι καλό.Και το σημαντικότερο να εισέρχονται παιδιά στο δημόσιο με ¨ανοιχτό μυαλό¨ και να καλλιτερεύσουν την κάθε υπηρεσία που επανδρώσουν.Καλό κουράγιο παιδιά.

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ACS COURIER ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ 19/12/07 ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΙΟΛΔΑΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ACS ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΚΚΟΛΗΘΕΙ.

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΣΗΜΕΡΑ 24-12-2007 ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ COURIER ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΚ ... ΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ 3Κ ΚΑΙ 5Κ/2006
http://www.et.gr/download_publication/2007/3/1072/pdf/1?form.submitted=True

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΙΝΑΚΩΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ. ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΟ ΤΟ 2007 ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ. ΕΧΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία , το 2008 να το θυμόμαστε με χαμόγελο και κουράγιο σε αυτούς που δεν χαμογέλασαν ακόμα από θέμα δουλειάς,σας μιλώ εγώ που περίμενα στα 43 μου να διορισθώ.6 χρόνια προυπηρεσία στο δημόσιο με ορισμένου χρόνου συμβάσεις, να περάσω και την απόρριψη του Π.Δ. του Παυλόπουλου γιατί έπρεπε να μπούν τα δικά μας παιδιά , όπώς και τα προηγούμενα δικά μας παιδιά.

Ενας φίλος είπε ότι αλλαξαν τα οριστικά αποτελέσματα στην 3Κ/2006 και στην 5Κ/2006 ισχύει κάτι και στην 4Κ/2006, που μπορούμε να βρούμε κάτι να μας το πεί.

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα! Καλή χρονιά με υγεία σε όλους! Είχατε καμία ενημέρωση για το αν προχωράνε οι διαδικασίες;

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά! Είμαι στους διοριστέους της 3κ/2006. Ξέρετε αν μπορώ να λάβω μέρος σε άλλους διαγωνισμούς; Έχω καταθέσει τα χαρτιά μου, αλλά δεν έχω αναλάβει υπηρεσία. Έχω ακούσει ότι μπορώ να συμμετέχω σε προκηρύξεις μέχρι να ορκιστώ, αλλά δεν ξέρω τι ισχύει. Ευχαριστώ

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

nomizo apo oti to epsakse mia fili mou, oti mexri na vgei to fek diorismou mporeis na steiles xartia, arkei i liksi prothesmias ton aitiseon tis prokiriksis na einai prin tin imerominia tou fek diorismou sou. ola auta vevaios einai auta pou diavazo sto forum tou diorismos, kalitera na pareis tilefono ston asep kai na rotiseis.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!Μπορείς να συμμετέχεις κανονικότατα σε νέες προκηρύξεις μέχρι την ορκωμοσία σου. Αρκεί δηλ. η ημερομηνία λήξης των αιτήσεων να είναι προγενέστερη της ημερομηνίας ορκωμοσίας. Καλή επιτυχία!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σε όλους,

τι νέα? για την προκύρηξη 4Κ/2006 ξέρει κανένας πότε θα μας καλέσουν οριστικά? ¨εμενα μου είπαν ότι ακόμα μαζεύουν χαρτιά και μετά βλέπουμε.

Αντε καλό κουράγιο

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΙΟΥΝΙΟ!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ, ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 19 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΧΡΟΝΟΒΟΡΟΣ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με διοριστέο ΠΕ σε προηγούμενο διαγωνισμό ΙΚΑ (ο οποίος όμως ήταν γραπτός, και δεν ξέρω αν θα ισχύσουν τα ίδια τώρα):
(1)Καλούν τους διοριστέους ανά κύματα.
(2)Η μισθοδοσία ξεκινάει 3-4 μήνες μετά τον διορισμό.

Δηλαδή, αν υποθέσουμε ότι κάποιος διορίζεται τον Απρίλιο, θα πληρωθεί το καλοκαίρι! Φυσικά, θα πάρει τους μισθούς του αναδρομικά.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι επιτυχών από την 5Κ/2006 στο ΙΚΑ Θεσσαλονίκης.Πότε θα μας καλέσουν να αναλάβουμε εργασία?Υπάρχει κάτι νεότερο?

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

Χριστίνα δημοσιεύθηκε σήμερα το ΦΕΚ 21 Γ' 16-1-2008 κυρίως με παραϊατρικές και νοσηλευτικές ειδικότητες. Βρισκόμαστε σε αναμονή νέου ΦΕΚ διοικητικών ειδικοτήτων.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το ΦΕΚ με ΤΕ και ΔΕ του Υγειονομικού τμήματος .
http://www.et.gr/download_publication_ex/03/2008/000/20080300021.pdf

Ανώνυμος είπε...

συνάδελφοι, αν υπάρχει άλλο ΦΕΚ για τον διορισμό στην θεσσαλονίκη υγειονομικού προσωπικού, παρακαλώ ενημερώστε με Τ.Ε.

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Τρία νέα ΦΕΚ σήμερα ...
Τεύχος γ' 48, 49 και 50 /22-1-08
Με ΔΕ και ΤΕ Υγειονομικού και Διοικητικού.

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΚ Γ 66/23.01.2008

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΗΚΑΝ 2 AKOMA ΦΕΚ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ... ΟΛΟΥΣ
http://www.et.gr/download_publication_ex/03/2008/000/20080300052.pdf

http://www.et.gr/download_publication_ex/03/2008/000/20080300074.pdf

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ COSNEO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΧΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟ BLOG. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΤΑ ΛΕΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα παιδιά, μπορεί να μου απαντήσει κανένας αν για την 4Κ/2006 έχουν βγεί όλα τα ΦΕΚ?Με τα ονόματα διορισμού?

Ευχαρισυώ

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΚ.
ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΕΚ ΜΕ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΟΤΙ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ!!!!

ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ. ΜΕΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εν αρχή
ο Θεός γέμισε τη γη με μπρόκολο,
κουνουπίδι και σπανάκι, πράσινα, κίτρινα και
κόκκινα λαχανικά όλων των ειδών, ώστε ο
άνδρας και η γυναίκα να ζήσουν υγιεινά
και παντοτινά.
Ο σατανάς όμως δημιούργησε τα Haagen Dazs
και τα διάφορα cookies. Και ρώτησε:
«Λίγη ακόμη σάλτσα βύσσινου;» και ο
άνδρας απήντησε: «Ευχαρίστως!» και η
γυναίκα πρόσθεσε: «Παρακαλώ για μένα
άλλη μια ζεστή βάφλα με σαντιγύ!». Και
έτσι πήραν και οι δύο από 5 κιλά.

Και ο Θεός δημιούργησε το γιαούρτι
ώστε να διατηρήσει η γυναίκα το σώμα της
όπως άρεσε στον άνδρα.
Και ο σατανάς δημιούργησε από το σιτάρι
το άσπρο αλεύρι και από το ζαχαροκάλαμο
τη ζάχαρη και τα συνδύασε. Και η γυναίκα
άλλαξε νούμερο στην ένδυσή της και πήγε
από το 38 στο 46.

Και έτσι είπε ο Κύριος: «Δοκίμασε το
φρέσκο μαρούλι μου!» Και ο σατανάς εφεύρε
το ντρέσσιγκ και το σκορδόψωμο ως συνοδευτικά.
Και οι άνδρες και οι γυναίκες
μετά από αυτή την απόλαυση άνοιξαν τις
ζώνες τους κατά τουλάχιστον μία τρύπα.

Ο Κύριος όμως είπε: «Σας έδωσα φρέσκα
λαχανικά και ελαιόλαδο, στο οποίο να
μαγειρεύετε υγιεινά!» Και ο σατανάς
συνόδεψε τα φαγητά αυτά με δεύτερο πιάτο
από νόστιμες μπουκίτσες από ψωμάκια,
τυράκια camembert, αστακό σε βούτυρο
μυρωδάτο και φιλετάκια κοτόπουλου.
Και οι τιμές χοληστερίνης του ανθρώπου
ανέβηκαν στα ουράνια.

Ετσι ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο
αθλητικά παπούτσια, ώστε να χάσει μερικά κιλά
με την άθληση. Και ο σατανάς δημιούργησε
την δορυφορική τηλεόραση και τα DVD μαζί
με τα τηλεχειριστήρια, για να μην
κουράζεται ο άνθρωπος με το ζάπινγκ.
Και οι άνδρες και οι γυναίκες γελούσαν και
έκλαιγαν μπροστά την οθόνη και άρχισαν να
φοράνε ελαστικές φόρμες αδυνατίσματος.

Ετσι ο Θεός δημιούργησε την πατάτα,
φτωχή σε λίπος και κάλιο και γεμάτη
θρεπτικές ουσίες. Και ο σατανάς
αφαίρεσε την φλούδα και έκοψε το εσωτερικό
της σε πατατάκια τα οποία τηγάνησε και τα
κάλυψε με πολύ αλάτι.
Και ο άνθρωπος πήρε μερικά κιλά ακόμη

Ο Θεός όμως έφερε το άπαχο κρέας, ώστε
τα τέκνα του να χορταίνουν προλαμβάνοντας
λιγότερες θερμίδες.
Και ο σατανάς έφερε τα Goodys και το
τσίζμπουργκερ των 99 λεπτών. Και ρώτησε
ο σατανάς: «Θέλεις και τηγανητές πατάτες;»
Και είπε ο άνθρωπος: «Βεβαίως, μια μεγάλη μερίδα
με μαγιονέζα!» και είπε ο σατανάς: «Ετσι
μπράβο!» Και ο άνθρωπος έπαθε έμφραγμα.

Και ο Θεός αναστέναξε και δημιούργησε
το τετραπλό μπαϊ πάς της καρδιάς.
Και τότε ο σατανάς είπε "είπαμε να παίζουμε τίμια"

και δημιούργησε το ΙΚΑ.

Παιδιά πιστεύω να την "μπούμε" στον Σατανά εμείς το νέο αίμα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

να με ενημερώσει κάποιος , που είχε προβλήματα με τα δικαιολογητικά, υπάρχει περίπτωση να μην αναρτήσουν το όνομα του στο ΦΕΚ και να μην τον ενημερώσουν , ώστε να υπάρχει περίπτωση να χάσει την θέση και να καλέσουν τον επόμενο, λόγω δικαιλογητικών?

Ευχαριστώ

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΡΑ...ΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΕ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Πάρε ενα τηλέφωνο στο τμήμα που κατέθεσες τα χαρτιά σου να ρωτήσεις σε ποιο σημείο της διαδικασίας είναι τα χαρτιά σου. Μην τα αφήνεις τα πράγματα να πηγαίνουν μόνα τους, ποτε δεν ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΕΙΠΑΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Άδειες μητρότητας
1. Στις υπαλλήλους οι οποίες κυοφορούν χορηγείται άδεια μητρότητας με πλήρεις αποδοχές δύο (2) μήνες πριν και τρεις (3) μήνες μετά τον τοκετό. Σε περίπτωση απόκτησης τέκνου πέραν του τρίτου, η μετά τον τοκετό άδεια προσαυξάνεται κάθε φορά κατά δύο (2) μήνες. Η άδεια λόγω κυοφορίας χορηγείται ύστερα από βεβαίωση του θεράποντος ιατρού για τον πιθανολογούμενο χρόνο τοκετού.
Ο χρόνος εργασίας του γονέα υπαλλήλου μειώνεται κατά δύο (2) ώρες ημερησίως εφόσον έχει τέκνα ηλικίας έως δύο (2) ετών, και κατά μία (1) ώρα εφόσον έχει τέκνα ηλικίας από δύο (2) έως τεσσάρων (4) ετών.
Ο γονέας υπάλληλος δικαιούται εννέα (9) μήνες άδεια με αποδοχές για ανατροφή παιδιού, εφόσον δεν κάνει χρήση του κατά το προηγούμενο εδάφιο μειωμένου ωραρίου.

ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ ΚΛΠ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα, παιδιά έχουν βγεί καινούργια ΦΕΚ ?
Υπάρχει ενημέρωση?

Ανώνυμος είπε...

Νέο ΦΕΚ Γ'87/06.02.2008 σήμερα (11/2/08) με ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ.

Ανώνυμος είπε...

Νέο ΦΕΚ 91 με ΤΕ και ΔΕ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω αν κάποιος έχει ήδη το όνομα του σε ΦΕΚ έχει κάποια ενημέρωση πότε θα έρθει η τελική επιστολή για να αναλάβει υπηρεσία , πόσο θα διάστημα σας είπαν?

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Αν αναφέρεσαι για το ΙΚΑ, η σειρά είναι ΦΕΚ διορισμού, υπηρεσιακό συμβούλιο για τοποθέτηση, επιστολή.

Εμένα μου είπαν για περίπου ένα μήνα μετά το ΦΕΚ ...

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα παρέλαβε επιστολή από το νοσοκομείο που διορίστηκα στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ήμουν στο πρώτο ΦΕΚ που ανακοινώθηκε από το Ε.Τ , Γ΄21
7Ο ΙΚΑ – ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ και πρεπει ΝΑ παρουσιαστώ μέσα σε 15 ήμερες
ΟΝΟΜΑ Α.Σ

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΦΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ.

ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΚΟΜΗ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΛΕΓΧΘΕΙ.

ΥΠΟΜΟΝΗ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 19 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα, παιδιά νεα ΦΕΚ 123+128 με διάφορες ειδικότητες

καλό κουράγιο

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ 5Κ 2006 ΔΕ

Ανώνυμος είπε...

Bghke neo FEK 139/21-2-08

Kai pali sygxarhthria stoys diorizomenoys kai ypomonh stoys ypoloipoys

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΚ 139/21.02.08 Δημοσιευτηκε στις 22.02.08

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένας συνάδελφος από Θεσσαλονίκη 4Κ/2006 υγειονομικό που να βγήκε το όνομα του σε ΦΕΚ.

Περιμένω, ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Νέο ΦΕΚ Γ'131/19.02.08 ΠΕ και ΔΕ

Ανώνυμος είπε...

για σας παιδια υπαρχει καποιος ΔΕ που να θελει να παει ΑΘΗΝΑ αλλα να εχει διοριστη στη Βορια Ελλαδα,
μιλαμε για αμοιβαια.

Ανώνυμος είπε...

Η πληρωμή του μισθού σε τι είδους λογαριασμό μπορεί να γίνεται? Ταμιευτηρίου ή μισθοδοσίας?
Μπορούμε να ανοίξουμε λογαριασμό μισθοδοσίας που έχει καλύτερο επιτόκιο και υπηρεσίες?

Ανώνυμος είπε...

Αλλη μια μέρα χαμένη σημερα ...

Απεργία την Πέμπτη 6 Μαρτίου για το ασφαλιστικό

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΕΝΑ ΝΕΟ PORTAL www.metataxeis.gr ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ, ΜΕΤΑΤΑΞΗ, ΜΕΤΑΘΕΣΗ.

ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΟΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ - ΦΙΛΗ ΤΟΥ FORUM ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ, ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ, ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

ΦΙΛΕ COSNEO ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ, ΤΟ ΦΕΚ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ, ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟ ΡΩΤΑΝΕ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.

ΥΠΟΜΟΝΗ (ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΩΣ!!!!)

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα!Το όνομά μου έχει βγεί σε ΦΕΚ από τις 07-02-08 κ υπολόγιζα ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα(έχει περάσει ένας μήνας) θα μου ερχόταν η ειδοποίηση να παρουσιαστώ αλλά δυστυχώς τίποτα..Μια φίλη μου που ήταν στο 1ο ΦΕΚ που βγήκε έλαβε την επιστολή ακριβώς ένα μήνα μετά κ τώρα δουλεύει ήδη κ είναι πολύ ευχαριστημένη!Όντως πληρωνόμαστε 2-3 μήνες μετά.Εγώ έκανα τον κόπο κ κατέβηκα κέντρο σήμερα στο ΙΚΑ στην Αγ.Κωνσταντίνου κ μου είπαν ότι απο την στιγμή που βγαίνει το όνομά μας σε ΦΕΚ να περιμένουμε την επιστολή μετά απο ενάμιση με δυο μήνες..
Φανταστείτε ότι η προκήρυξη 4Κ/2006 αφορούσε στον διορισμό 1273 ατόμων περίπου κ επίσημα έχουν διοριστεί γύρω στα 420 άτομα(που έχουν δει τα ονόματά τους σε ΦΕΚ)..παιδιά αργούνε πάρα πολύ..Τις πρώτες μέρες βγάζανε ΦΕΚ συνέχεια κ τώρα βγάζουν ΦΕΚ με 5-6 ονόματα,αν είναι δυνατόν..
Για να κλείσω θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος -ΤΕ Υγειονομικό- που να έχει διοριστεί Πειραιά κ να έχει ήδη παρουσιαστεί στην υπηρεσία , να μου πει πού τον τοποθέτησαν,σε ποιό ΙΚΑ δηλαδή(ο Πειραιάς δεν έχει νοσοκομεία,μονάχα ιατρεία)
Ευχαριστώ, καλή υπομονή σε όλους..κ γώ στην ίδια φάση είμαι..!

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι και εγώ τε υγειονομικού. έχω δει το φεκ μου από 24-1-08 και ακόμα περιμένω την ειδοποίηση! Προχτές που πήγα από τα κεντρικά μου είπαν να περιμένω μέσα στο μήνα κάποια στιγμη!

Οταν είχε βγει το ΦΕΚ μας έλεγαν μέσα σε ένα μήνα και τώρα λένε 1,5-2 μήνες! Σε λίγο θα λένε σε 3!

Περιττό δε να σου πώ ότι την περασμένη βδομάδα με έστειλαν στα ΕΛΤΑ γιατί τάχα είχε σταλεί η επιστολή μου!

Δυστυχώς εμείς του υγειονομικού έχουμε πέσει στους πολύ κλασικούς δημ.υπάλληλους που δεν νοιάζονται, δεν βιάζονται και ούτε πιέζονται από κανέναν! Εστειλαν όσες επιστολές ήταν να στείλουν στα παιδιά του 1ου ΦΕΚ και από κει και πέρα τίποτα! Πόση υπομονή να κάνουμε πια?

hada είπε...

Liakk ειλικρινά εύχομαι να λάβεις την επιστολή το συντομότερο δυνατόν για να παίρνουμε σειρά κ οι επόμενοι! Παίζουν με τον πόνο μας πια..
Αν μπορέσεις όταν την λάβεις ενημέρωσέ με μέσω του forum για να ξέρω στο περίπου πότε να περιμένω κ την δική μου. Παρεμπιπτόντως, όσα άτομα ξέρω που έχουν διοριστεί Αθήνα κ έχουν ειδοποιηθεί (ήταν στο 1ο ΦΕΚ) όλοι έχουν τοποθετηθεί σε νοσοκομεία κ κανείς σε ιατρείο, προφανώς τις μεγαλύτερες ανάγκες τις έχουν εκεί, το μόνο καλό είναι ότι κατά όπως φαίνεται λαμβάνουν υπ' όψιν τους τον τόπο διαμονής μας γιατί όλους τους γνωστούς μου τους έχουν στείλει σύμφωνα με την περιοχή τους στα πιο κοντινά νοσοκομεία!
Αν υπάρχει κανείς που να έχει τοποθετηθεί σε ιατρείο ας μας πει εντυπώσεις!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά καλήσπέρα, ξέρω ότι σας έχουν σπάσει τα νευρα, με την αναμονή του διορισμού σας, αλλά χαμογελάω εγώ με αυτά ειδικά με συναδέλφους του υγειονομικού, εγώ τι να πώ με την προκύρηξη 17/12Κ/2004 , αυτή ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2004 και τελείωσε τον Σεπτέμβριο του 2007 με την ανάληψη της υπηρεσίας, τα ίδια άτομα ήταν στο σύνολο της με αυτήν που περιμένουμε, τώρα,(περίπου 1300) παιδιά θα τελειώσουν όλα κατα το καλοκαίρι.Το λάθος κάθε υπηρεσίας είναι ότι πρέπει να αλλάξει το σύστημα της χαρτούρας, και σε αυτό θέτω ένα προβληματισμό και πρόταση στο ΑΣΕΠ-ΙΚΑ γαι τις επόμενες προσλήψεις, τα κεντρικά του ΙΚΑ να πέρνουν τις αποφάσεις του ΑΣΕΠ για τα ονόματα διορισμού να δίνουν κατευθείαν την εντολή για τον διορισμό στίς κατα τόπους υπηρεσίες του ΙΚΑ που θα διορισθεί και ο καθένας μας και αυτά τα χαρτιά που εμείς στείλαμε (δικαιολογητικά) να τα παραδώσουμε εκεί που κληθήκαμε να υπηρετήσουμε , στο κάθε κατάστημα υπάρχει διοκητικό τμήμα, έτσι θα κερδίζαμε αυτό το διάστημα των 2-5 μηνών. Ας το προτείνουμε για τις επόμενες φουρνιές. Παιδιά μπορούμε να αλλάξουμε πολλά αρκεί να μην αλλοιωθούμε από την "καταστροφική νοοτροπία" που υπάρχει ήδη στην υπηρεσία.Την ζησατε ο καθένα σας με διαφορετικό τρόπο.Μετά γιατί δεν εκδίδουν ΦΕΚ ανά ειδικότητα, όλοι οι Διοικητικοί όλοι οι Υγειονομικοί όλοι μαζί ανά κατηγορία όπως η προκύρηξη, θα είχαμε τελειώσει τώρα, όσο για την δικαιολογία των μη σωστά επικυρωμένων η ότι αλλο, αυτό είναι βλακείες, ας τα έπαιρναν από το φάκελό μας στο ΑΣΕΠ, ξέρετε επίσης ότι αυτό το πιστοποιητικό του δημάρχου είναι ότι βλακεία υπάρχει, φτάνει η αστυνομική ταυτότητα για να αποδείξει η άλλο ταξιδιωτικό έγγραφο το ίδιο πράγμα.όπως ζητήσαν για το καθένα μας από τις υπηρεσίες κάποια έγγραφα έτσι να ζητούσαν και από το ΑΣΕΠ τον φάκελο μας , τα μισά υπάρχουν εκεί.

Οσο για τον λογαριασμό σε τράπεζα έχουμε το δικαίωμα να επιλέξουμε όποια τράπεζα θέλουμε, όποιος διοικητικός σας πεί το αντίθετο είναι αντισυνταγματικό, υπάρχει σχετική διάταξη.

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το επίδομα του διοικητικού προσωπικού είναι μόνο για αυτούς ή και για τους υγειονομικούς?Αν ξέρετε πέστε μας.

Επίσης όσοι ήδη διορίστηκαν σε ιατρεία η νοσοκομεία και μάθουν για μισθούς - επιδόματα παρακαλώ ενημερώστε με.

Andy

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα παιδιά! Hada υπομονή! Οταν λάβω κάτι θα σε ενημερώσω! Επίσης μαζί με μένα περιμένουν 2 φίλες μου που έχουν ΦΕΚ από τις 23-1-08!

Andy την γνωρίζω την προκηρυξή σου και όντως υπήρξε φοβερή καθυστέρηση. Εδώ όμως μιλάμε ότι έχουν εκδοθεί τα ΦΕΚ και δεν μας έχουν καλέσει! Συνήθως κάνει καιρό να βγει το ΦΕΚ αλλά όταν βγει σε καλούν γρήγορα. Εμάς συμβαίνει το αντίθετο. Και το θέμα είναι ότι αφήσαμε τις δουλειές μας γιατί μας έλεγαν με σιγουριά ότι σε ένα μήνα απτο φΕΚ θα έχουμε ειδοποιηθεί! Εγινε το συμβούλιο και μας είπαν το αργότερο σε 2,5 βδομάδες! Επρεπε και μεις (μιλάω και για τις φίλες μου) να ανακοινώσουμε ότι φεύγουμε και ποιό το αποτέλεσμα??? Ασε δε η κοροϊδία! Αυτό είναι το χειρότερο! Τελοσπάντων! Υπομονή μπορούμε να κάνουμε μόνο. Οση έχουμε ακόμα!

Πάντως καλό θα έιναι να πέρνετε συχνά τηλέφωνο. Να βλέπουν ενδιαφέρον! Και μια στο τόσο όποιος μπορεί ας πάει και από κει μια βόλτα!

Καλό 3ημερο σε όλους! Καλά να περάσετε! Τα λέμε από Τρίτη!

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ MAIL ΤΟ LINK ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ BLOG ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΑΣ.

ANDY ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.
ΤΑ ΛΕΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Για την πληρωμή, θα σας πω ότι τα παιδιά κατηγορίας ΥΕ ,που είχαν ορκιστεί τον Νοέμβριο ,πληρώθηκαν 1 Μαρτίου του 2008.Από οτι άκουσα μπορεί να ζητήσουμε προκαταβολή.Θα μάθω και θα σας πώ.
Για το επίδομα που διάβασα παραπάνω, ισχύει…Από οτι μου είπαν για εμάς τους ΔΕ είναι 120€.Καλό τριήμερο σε όλους!!!

Ανώνυμος είπε...

Σας ζηλεύω εσάς που έχετε πρόβλημα γιατί ενώ έχει βγει το ΦΕΚ σας δεν σας έχουν καλέσει ακόμα. Εγώ είμαι από τους πρώτους που κατέθεσαν δικαιολογητικά (Δεκέμβριο), κι ενώ η σειρά μου έχει ήδη βγει σε ΦΕΚ, εμένα (και κάποιων άλλων ταλαίπωρων) έστειλαν τα χαρτιά μου πίσω στο ΑΣΕΠ για γραπτή διευκρίνιση - προφανώς ο έλεγχος που έκανε δύο χρόνια το ΑΣΕΠ δεν ήταν αρκετός σύμφωνα με το ΙΚΑ. Και επειδή δεν μπορούν να ρωτούν διευκρινίσεις για καθένα ξεχωριστά, περιμένουν να τελειώσουν τον έλεγχο όλων των φακέλων για να στείλουν μία επιστολή στο ΑΣΕΠ. Πιθανότατα δηλαδή να μην έχει φύγει ακόμα η επιστολή. Καταλαβαίνετε για τι χρονικό διάστημα μιλάμε. Κάνω υπομονή, αλλά και η υπομονή έχει όρια.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι, προτείνω να σταματήσουμε να κάνουμε υπομονή σε αυτόν τον αδυσώπητο γραφειοκρατικό ¨αυνανισμό¨ που μας διακατέχει σαν νεοέλληνες λές και ζούμε στην μεταπολίτευση ακόμα!Ολοι ζούμε ακόμα την αυνανία κάποιων συναδέλφων μας στα κεντρικά του ΙΚΑ που κολλάνε στα αυτονόητα, ο φίλος που ανάρτησε στις 10 Μαρτίου, έχει απόλυτο δίκιο. Γιατί να εμπλακεί το ΑΣΕΠ πάλι?Και γιατί να στείλουν επιστολή με διευκρινήσεις? Η άποψη μου που την έχω ξαναπεί , αν μετά τα οριστικά αποτελέσματα μαζί με τις λίστες των διοριστέων έστελναν στο ΙΚΑ ,και κατ΄επέκταση σε κάθε φορέα που προκυρήσει, τους φακέλους των διοριστέων ξέρετε πόσο χρόνο θα κέρδιζαν οι 'συνέδελφοι' και θα είχαν λιγότερα νεύρα και θα μπορούσαν να αποδόσουν και σε αλλες δουλειές.
Ο φάκελος τα περιέχει όλα, και σας ξαναλέω όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά να τα μάζευαν οι ίδιοι, μην νομίζεται ότι τα μαζέψαμε πιό γρήγορα εμείς από αν τα μάζευαν αυτοί, αλλά θα έπρεπε να χάσω εγώ 3 μέρες από την δουλειά μου . Το μόνο που θα έπρεπε να κάνουμε είναι να περάσουμε απο την υγειονομική επιτροπή.
Σας προτείνω να μαζέψουμε όλες τίς προτάσεις μας και να τις υποβάλουμε στην Διοίκηση του ΙΚΑ με υπογραφές μας ώστε να διευκολύνουμε στο μέλλον όλους τους συναδέλφους μας, αλλά και τους διοριστέους, μην πούμε το ΄ελληνικότατο΄ βρέ δεν βαριέσε !!!!
Ολοι ζήσαμε κάποια γεγονότα ας τα τα καταθέσουμε. Νομίζω ότι σκοπός αυτού του Blogg είναι ΚΑΙ οι προτάσεις αλλά και οι ΛΥΣΕΙΣ μην πέσουμε στο 'πηγάδι' το ότι μόλις ορκιστούμε τα ξεχάσουμε.Σας θυμίζω ότι αρκετοί από εμάς έχουμε ξαναλάβει σε προκυρήξεις και γνωρίζουμε και άλλα πράγματα.
ΙΚΑ Forum θα ήθελα την αποψη σου!!!

LIAKK 23 , αυτό που δήλωσες ότι παίρνουν πρώτα αυτούς στα νοσοκομεία, με έκανε να στεναχωρηθώ αυτό φοβόμουν και εγώ.
Επειδή εγώ θέλω να διορισθώ σε νοσοκομείο και όχι σε ιατρείο (υγειονομικό)λόγω τοποθεσίας μόνιμης κατοικίας εκεί που περιμένω τον διορισμό μου. Μου αρέσει που ζήτησαν οι "καρεκλοκένταυροι" και βιογραφικό, λές και θα το λάβουν υπόψην στην τοποθέτηση μας.
Λάθος σου Liakk 23 , στο λέω με όλη την καλοσύνη , στο δημόσιο θα μάθεις την σκληρή πραγματικότητα που λέει μόνο όταν έχεις κάτι γραπτώς τότε μόνο ανακοινώνεις κάτι στους συναδέλφους σου.Αυτός που σου δήλωσε το χρονικό διάστημα,(2-3 εβδομάδες) μην ξεχνάς ότι στο είπε και για να σε ξεφορτωθεί.

Παιδιά είανι και στο χέρι μας να αλλάξουμε κάτι και να κάνουμεκάτι και για τις επόμενες γενιές.

ANDY

Ανώνυμος είπε...

Andy αυτό για το νοσοκομείο δεν το είπα εγώ! Δεν γνωρίζω αν είναι ετσι τα πράγματα ή όχι, αλλά αντάζομαι ότι ισχύει. Τα παιδιά που έιναι ήδη μέσα ξέρουν καλύτερα!

Οσο για όλα τα υπολοίπα βασίστηκα στο νόμο που υποτίθεται πως εγώ θα πρέπει να ακολουθήσω όταν διοριστώ, αλλά αυτοί είναι υπεράνω! Αφού δεν δίνουν καμια βάση σε προθεσμίες κλπ και κάνουν ότι θέλουν γιατί δεν μας το λένε να τελειώνουμε?

hada είπε...

Andy μην ανησυχείς γιατί εάν έχεις διοριστεί Αθήνα τότε το πιο πιθανό είναι να τοποθετηθείς σε νοσοκομείο, θα είναι ελάχιστοι αυτοί που θα τοποθετηθούν σε ιατρεία σε σχέση με τους υπόλοιπους (εκτός αν έχεις διοριστεί Πειραιά όπου δεν έχει καθόλου θεραπευτήρια, μόνο ιατρεία).
Δεν ξεκινούν τοποθετώντας πρώτα αυτούς που θα είναι σε νοσοκομεία, απλά οι περισσότεροι θα τοποθετηθούν εκεί κ το πιο πιθανό είναι να είσαι στο πιο κοντινό νοσοκομείο της περιοχής σου.
Η πλάκα είναι ότι ακόμη κ τα άτομα του 1ου ΦΕΚ δεν έχουν ειδοποιηθεί ταυτόχρονα, μια φίλη μου που ήταν το όνομά της απο τα πρώτα του ΦΕΚ (τί τύχη κ αυτή!)ειδοποιήθηκε ακριβώς ένα μήνα μετά κ μια γνωστή μου που το όνομά της ήταν στα τελευταία του ΦΕΚ της ήρθε η επιστολή αφού έληξε η προθεσμία που είχαν ορίσει στην άλλη κοπέλα να παρουσιαστεί, 2 εβδομάδες μετά δηλαδή..
Ελπίζω να κάνουν ένα ξαφνικό κ να στείλουν μαζεμένες επιστολές σε 5-6 ΦΕΚ γιατί άμα συνεχίσουν με αυτό τον ρύθμό καλά μας Χριστούγεννα!!

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

andy τα πράγματα δυστυχώς είναι όπως τα λες. κάτι πρέπει να αλλάξει, η πρόταση σου είναι δυναμική και μπορεί να πραγματοποιηθεί αρκεί να βρεθούμε αρκετά άτομα που να υπογράψουμε και να θέσουμε τις απόψεις μας. απόψεις οι οποίες όμως δεν θα έρχονται σε σύγκρουση με το "σύστημα" αλλά σαν μέσω διευκόλυνσης των προσλήψεων και της όλης διαδικασίας. όλοι έχουμε να κάνουμε μια πρόταση και όλοι μαζί να λύσουμε το πρόβλημα με επιχειρήματα, συνεργασία και διάλογο.
Το ΦΕΚ μου δεν έχει βγει ακόμη, όπως και πολλών άλλων παιδιών, έχει 15 ημέρες που μίλησα και μου είπαν ότι το όνομα μου έχει φύγει για διορισμό, αλλά ακόμη τίποτα.
Κάτι φταίει, σίγουρα κάποιοι μελλοντικοί συνάδελφοι δεν έχουν περάσει από αυτή την δοκιμασία γιατί ίσως τοποθετήθηκαν από κάποιο κόμμα στην θέση που βρίσκονται, μόνο λίγοι εργάζονται με πάθος και εξυπηρετούν καταστάσεις γιατί έχουν νοιώσει στο πετσί τους πόσο δύσκολο είναι να είσαι άνεργος, πόσο δύσκολο είναι να γίνεις δημόσιος υπάλληλος, υπεύθυνος υπάλληλος. Τι να πω, να πω πάλι υπομονή, έχω γίνει γραφικός, σε όλους και σε εσάς και σε γνωστούς και φίλους.

Ανώνυμος είπε...

Hada σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, εγώ περιμένω να αναλάβω στην Θεσσαλονίκη, και έχω ζητήσει νοσοκομείο, οι θέσεις στην ειδικότητα είναι 12, ήδη οι 6 έχουν πάρει ΦΕΚ όποτε για αυτό ανησυχώ, τέλος πάντων, απλά να μην μπαίνω στην διαδικασία να ψάχνω για εσωτερική αμοιβαία.

Forum αν εσένα έχει σταλεί για ΦΕΚ , άντε πλησιάζει και σε μένα, λογικά!!!!!!

Πέστε μου κάτι εσείς πώς έχετε πρόσβαση μέσω τηλεφώνου? στα κεντρικά ? στην Αθηνα για πληροφορίες? εγώ οποτε παίρνω μιλάει, υπάρχουν τηλ. για να πληροφορηθώ και εγώ λεπτομέρειες, μένω εκτός Αθήνας οποτε μπορώ μόνο μέσω τηλ., συγκεκριμένα για το υγειονομικό!

Ευχαριστώ πολύ


ANDY

hada είπε...

Δυστυχώς Andy δεν ξέρω καθόλου τί ισχύει για την Θεσσαλονίκη, ούτε καν πόσα νοσοκομεία του ΙΚΑ έχει ή πόσα ιατρεία, αλλά άμα το σκεφτείς με βάση την λογική περισσότερες κενές θέσεις θα υπάρχουν σε κάποιο νοσοκομείο παρά σε ιατρείο..
Όσο γι' αυτό που προσπαθείς να πιάσεις γραμμή στα κεντρικά του ΙΚΑ εδώ στην Αθήνα φέξε Μάη μου...!!Δεν μπαίνουν στον κόπο καν να το σηκώσουν, να φανταστείς όταν είχα πάει εγώ να καταθέσω τα χαρτιά μου όλες οι συσκευές στην αίθουσα είχαν κατεβασμένα ακουστικά!! Αλλά κ να απαντήσουν θα σου πουν το γνωστό τροπάριο που λένε σε όλους (τουλάχιστον εμένα αυτό μου είπαν την Παρασκευή που πήγα από κει) ότι θα περιμένετε να βγει το όνομά σας σε ΦΕΚ κ απο κει κ έπειτα να υπολογίζετε ενάμιση με δυο μήνες να λάβετε ειδοποίηση. Μάλιστα πριν φύγω η κυριούλα πρόσθεσε κ την εξής ατάκα με ανάλογο υφάκι: "καλά κ τί ανησυχείτε για το πότε θα σας καλέσουν??Το θέμα είναι ότι διοριστήκατε, αυτό έχει σημασία, τώρα το πότε θα σας καλέσουν δεν θα έπρεπε να σας απασχολεί τόσο..."

Βγάλε άκρη εσύ τώρα...

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα! Παιδιά εμένα όταν βγήκε το ΦΕΚ μου είπαν το πολύ ένα μήνα (δεν ήρθε τίποτα!) Οταν τους ξαναπήρα μου είπαν σας είχαμε πει μετά απο 2-3 μήνες απόταν καταθέσατε τα χαρτιά! Εχει περάσει, ακόμα τίποτα! Από το συμβούλιο σε 2,5-3 βδομάδες θα με έχουν καλέσει! Εχει περάσει 1μήνας από τότε και ακόμα περιμένω! Οταν περάσουν οι προθεσμίες που σας είπαν και δεν έχετε λάβει κάτι θα σας λένε ότι δεν μπορούν να προσδιορίσουν χρονικά το πότε!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα, liakk23, hada, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Παιδιά καλό κουράγιο , αυτή η κατάσταση δυστυχώς υπάρχει και θα υπάρχει αν δεν προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κάτι εμείς οι ίδιοι.

Μαζέψτε όλα αυτές τις εμπειρίες και να καθήσουμε να τα καταθέσουμε όλα ώστε να υπάρξει μια "φωνή" μια προσπάθεια όχι απάθεια.

Καλό κουράγιο και έυχομε να μην χαθούν οι ανταλλαγές απόψεων και μετά την τοποθέτηση.


ANDY

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα παιδιά,
συγχαρητήρια ΙΚΑ-FORUM για την επικοινωνία με το άλλο blog ,αυτό με τους Επόπτες Υγείας.
Αντε να γινόμαστε περισσότεροι με τις ίδιες ιδέες και να χτυπήσουμε την νοοτροπία που υποβόσκει τους περισσότερους από εμάς, και μακριά από συνδικαλισμούς.

Κουράγιο ο δρόμος είναι μακρύς αλλά όχι ατελείωτος !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καινούργιο ΦΕΚ παιδιά,,

ANDY

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου σήμερα ορκίστηκα.
Τα χαρτιά που μου ζήτησαν ήταν ταυτότητα και λογαριασμό τραπέζης και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης απο τα Δημοτολόγια (απο τα ΚΕΠ κάνει μέρες, καλύτερα απο τον ίδιο τον δήμο να το ζητήσετε). Ο λογαριασμός (φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου)με πρώτο διακαιούχο εμάς και το πιστοποιητικό οικογ. κατάστασης τα θέλουν για να τα στείλουν στη μισθοδοσία.
Εκεί συμπλήρωσα επίσης υπεύθυνες δηλώσεις, ότι δεν εργάζομαι αλλού (εργαζόμενος σε δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα ή ελευθ. επαγγελματίας), είμαι ασφαλισμένος πριν ή μετά το 1993 ως παλιός ή νεος ασφαλισμένος, και ποια και πότε έγινε η πρώτη μου ασφάλιση.
Υπογράφεις πολλά χαρτιά (πρακτικά ορκομοσίας, απογραφικά (προσωπικά στοιχεία κλπ).
Με το καλό όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με τα σεμιναρια ότι έμαθα μέχρι στιγμής.
Το πρώτο είναι γενικά περι ΙΚΑ (οι διοριστέοι του γραπτού του 2004 ... το έκαναν ένα μήνα μετά τον διορισμό τους αλλά μπήκαν όλοι μαζί ...) και γίνεται στην πόλη που δουλευει ο καθένας, το δευτερο έγινε λίγους μήνες μετά και έχει αποκλειστικό θέμα το πρόγραμμα που έχει το ΙΚΑ στους η/υ και γίνεται μόνο στην Αθήνα και κρατάει κοντά στις 15 μέρες.
Αν μάθω κάτι επιπλέον θα ενημερώσω.

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

COSNEO ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ BLOG. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΡΚΕΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν ακόμα πολλά άτομα που δεν έχουν δει το όνομά τους σε ΦΕΚ ή να έχουν πάρει ΚΑΔ; Από το ΑΣΕΠ μου είπαν ότι μπορώ να διαμαρτυρηθώ για την καθυστέρηση στο διορισμό μόνο εφόσον διοριστούν όλοι και έχω ξεμείνει εγώ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ ΤΟΥ ΦΕΚ 123, 15/2/08 ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟ ΦΕΚ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΥΧΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα. Μόλις σήμερα πήγα στα κεντρικά και πήρα την επιστολή μου. Είχα ζητήσει να πάω να την πάρω αντί να την στείλουν. Ειδοποιήθηκαν και οι φίλες μου. Είμαστε στα φεκ 40 (24-1-08) και 48,49 (23-1-08).

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα παιδιά, σήμερα είδα το όνομα μου στο ΦΕΚ 244, άντε με το καλό σε όλους σας που ακόμα περιμένουμε την επιστολή, μακάρι στην περίπτωση μου να ισχύσει ο ένας μήνας που αναφέρατε κάποιοι.

Καλό κουράγιο παιδιά.

liakk23 καλή αρχή, σιδερένιες εσύ και οι φίλες σου.

Forum αντε μετράς μέρες

ANDY

Ανώνυμος είπε...

ANDY σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά και στα δικά σου! Ελπίζω να μην σας καθυστερήσουν όσο εμάς και να σας έρθουν γρηγορότερα οι επιστολές! Καλό βράδυ!

Ανώνυμος είπε...

δεν ξέρω ...επιτρέπεται να αναρτούμε επιθυμίες για μεταθέσεις εδώ?

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καινούρια και εγώ σε όλα αυτά..θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί δεν ξέρω και τόσα πολλά από μεταθέσεις..μου είπαν πως πριν τα 2 έτη που είμαστε υπο-δοκιμή δεν επιτρέπεται εκτός εαν είναι Αμοιβαία μετάθεση..
ξέρετε λεπτομέρειες?πρέπει να είναι της ίδιας κατηγορίας και στον ίδιο φορέα? πως γίνονται? Ποια τα + και -?

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

NATASSSA ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ? ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ IKA-FORUM ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ. ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα κι από εμένα. Είμαι η Μαρία και είμαι ΤΕ Διοικητικό - Λογιστικό. Natasssa απ' ό,τι έχω καταλάβει κι εσύ σαν εμένα είσαι. Πήρα κι εγώ τηλ. και μου είπαν ότι είμαι στο ΕΤ για να βγει το ΦΕΚ μου. Απ' όσο διάβασα στο diorismos.gr 2 βδομάδες χρειάζονται για να βγει το ΦΕΚ διορισμού. Ισχύει αυτό? Γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:)

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα, μήπως ξέρει κανένας πότε θα καλέσουν τα άτομα από το ΦΕΚ 123(15/2/08)?

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,σε όλους, μετάθεση πρίν από τα δύο χρόνια γίνετε μόνο αμοιβαία.
Επίσης πιό εύκολα αν είναι στο ίδιο Υπουργείο λίγοτερο εύκολο αν είναι σε διαφορετικά υπουργεία.
Αμοιβαία γίνετε μόνο αν είσαι στον ίδιο κλάδο/ειδικότητα.

Υπάρχει αναλυτική εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών.

ANDY

Ανώνυμος είπε...

2 νέα φεκ βγήκαν 263 και 266

Andy

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΦΕΚ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 15 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΒΓΕΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΦΕΚ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΦΕΚ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ Η' ΟΧΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.

ΘΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ. ΛΙΓΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΦΕΚ Η΄ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΑ ΦΕΚ ΣΤΟ BLOG ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ.

ANDY ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.

Unknown είπε...

Ευχαριστώ πολύ ΙΚΑ - ΦΟΡΟΥΜ, αλλά δυστυχώς ούτε στα σημερινά ήμουν ούτε στης Τετάρτης θα είμαι. Την περασμένη Παρασκευή απ' ό,τι κατάλαβα εστάλει στο ΕΤ.
Καλή μας συνέχεια...

Ανώνυμος είπε...

Υπαλληλικος κωδικας αρθρο 67 παραγραφος 8 , Επιτρεπεται η αμοιβαια μεταθεση πριν την διετια. Διαβασε τον στην ιστοσελίδα diorismos.gr


ANDY

Unknown είπε...

Να ρωτήσω κάτι άλλο. Από τί εξαρτάται αν θα πρέπει να περάσουν υπηρεσιακό?

Maria

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΜΑΡΙΑ, ΑΝ ΔΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΚΑ (Π.Χ. ΙΚΑ ΚΟΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑΣ) ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. (Π.Χ. ΙΚΑ ΝΟΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΟΥΜΠΑΣ, ΣΤΟ ΙΚΑ....)
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.

Unknown είπε...

Ναι ναι κατάλαβα. Αλλά απ' όσο θυμάμαι από την Προκήρυξη δεν υπήρχαν συγκεκριμένα ΙΚΑ, αλλά ΙΚΑ Νομαρχίων. Π.χ. ΙΚΑ Νομαρχίας Αθηνών (όπου πέρασα εγώ...). Οπότε και καθυστερώ ακόμη περισσότερο, γιατί θα περάσει και υπηρεσιακό...:(. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση:)

Ανώνυμος είπε...

απογοητευτηκα γιατι αφησα τη δουλεια μου και υποθετω οτι θα με φωναξουν μετα απο τριμηνο , αν και εχουν περασει δυο μηνες απο την καταθεση των δικαιολογητικων

Ανώνυμος είπε...

αμ εγώ γιατί έχω ελπίδες να δώ ΦΩΣ...γιατί είμαι ΙΚΑ ...κολοπετινίτσας!! κ λέω μήπως και γλιτώσω κανα-2-3 έξτρα μέρες-εβδομάδες.. :)

hada είπε...

Καλησπέρα σε όλους!
Διάβασα τις προάλλες κάπου για μια κοπέλα η οποία είχε πρόβλημα με την κατάταξή της-νομίζω την βγάλαν εκτός του πίνακα των διοριστέων- κ η οποία, αφού είχανε λήξει οι διορίες κατάθεσης δικαιολογητικών κτλ,έκανε την λεγόμενη "αίτηση θεραπείας" κ βρήκε το δίκιο της(μπράβο της κ σε καλή μεριά, δεν λέω..) αλλά συγνώμη..υπάρχει περίπτωση εκεί που είσαι διορισμένος, με ΦΕΚ κ απ'όλα, μια ωραία πρωία να σου έρθει μια ειδοποίηση για κάποιον ο οποίος μετά απο έναν ολόκληρο χρόνο-γιατί την αίτηση θεραπείας, λέει, έχεις διορία έναν χρόνο να την κάνεις- θυμήθηκε να διεκδικήσει την θέση του στο δημόσιο κ σε πετάει εκτός??
Θα τρελαθούμε τελείως τώρα...?
Ας μου πει κάποιος καλός άνθρωπος ότι άπαξ κ βγει το όνομά σου σε ΦΕΚ είσαι επίσιμα διορισμένος κ δεν κινδυνεύει η θέση σου..
Έχουμε που έχουμε το άγχος μας για το πότε θα έρθει η αναθεματισμένη επιστολή να πιάσουμε δουλειά, ας μην έχουμε κ άλλα στο κεφάλι μας..!!
Παρεμπιπτόντως, είμαι στο ΦΕΚ 91 07-02-08 (ΤΕ νοσηλευτική-Μαιευτική)κ όπως καταλάβατε η επιστολή άφαντη..Το λέω για κάποια παιδιά του ΦΕΚ 123 που αγωνιούν κ περιμένουν επιστολές, ότι δεν έχουν ειδοποιήσει καν εμάς που είμαστε πιο πριν. Την επόμενη εβδομάδα θα είναι κλεισμένοι 2 μήνες πια απ' το ΦΕΚ..
Υπεμονή!!

Ανώνυμος είπε...

hada
Στην περίπτωση που αναφέρεις,διορίζεται και αυτός που έκανε την αίτηση θεραπείας, και φυσικά ο άλλος που είναι ήδη διορισμένος δεν απολύεται.

Αυτό που εγώ δεν ήξερα και έμαθα πλέον είναι ότι τα οριστικά αποτελέσματα δεν είναι οριστικά, αλλά ο φορέας εγκρίνει αν θα πάρει κάποιον.
Ειδικά στην 3Κ/2006, το ΙΚΑ έχει δείξει μεγάλο ζήλο κάνοντας εξονυχιστικό έλεγχο των δικαιολογητικών, φέρνοντας αντιρρήσεις στη λίστα διοριστέων του ΑΣΕΠ και εγκεφαλικά στους άτυχους διοριστέους, που αντί να δουν το όνομά τους σε ΦΕΚ το είδαν σε επιστολές προς το ΑΣΕΠ.

hada είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου κ ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λες γιατί η ίδια η κοπέλα που περιέγραφε την περίπτωση της έλεγε ότι τελικά μπήκε στη θέση που θα έπρεπε αρχικά να έχει μπεί, η κοπέλα που είχε πάρει την θέση της "μετακινήθηκε" κ η τελευταία κοπέλα στην κατάταξη ξέμεινε κ βγήκε εκτός.
Έγραφε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι η συγκεκριμένη τελευταία είχε κάνει τα χαρτιά της κ περίμενε να την ειδοποιήσουν. Δεν έγραφε όμως αν είχε βγεί το όνομα της σε ΦΕΚ..
Μπορεί να ισχύει όμως αυτό που λες εσύ εκτός αν δεν έχει προλάβει να βγεί σε ΦΕΚ το όνομα, οπότε σε στέλνουν σπιτάκι σου, στην αντίθετη περίπτωση διορίζονται όλοι κ όλα ωραία κ καλά!

Ανώνυμος είπε...

Νοσηλεύτρια(ΔΕ)επιθυμεί αμοιβαία μεταθεση από το Νοσοκομείο Άγιος Σάββας(Αθηνών)σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο / Κέντρο Υγείας / Ι.Κ.Α. της Θεσσαλονίκης ή της περιοχής Κ.Μακεδονίας.
Τηλ.6946219936/6938180746

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΚΑ;ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΩ;

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΝΕΟ ΦΕΚ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΠΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ. ΤΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

hada
Όταν δημοσιευτεί ΦΕΚ με το όνομά σου, δεν μπορούν να σε απολύσουν. Αν δεν έχει δημοσιευτεί, τότε είναι άσχημα τα πράγματα.
Ο πίνακας διοριστέων του ΑΣΕΠ δυστυχώς δεν δεσμεύει το φορέα, γι'αυτό είπα και παραπάνω ότι τα οριστικά αποτελέσματα δεν είναι οριστικά.

Ανώνυμος είπε...

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ;ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

"hada: Όταν δημοσιευτεί ΦΕΚ με το όνομά σου, δεν μπορούν να σε απολύσουν."

hada ξέρεις συγκεκριμένο ΦΕΚ ή νόμο ή εγκύκλιο κλπ που το περιγράφει αυτό?

hada είπε...

cosneo κ εγώ το ίδιο ερώτημα έθεσα τις προάλλες, γιατί κάπου διάβασα για μια κοπέλα η οποία αδικήθηκε στην μοριοδότηση νομίζω κ έκανε την λεγόμενη "αίτηση θεραπείας" αφού είχανε βγει οι οριστικοί πίνακες κ είχανε ήδη σταλεί κ οι ειδοποιήσεις για την κατάθεση των δικαιολογητικών κ τελικά την διορίσαν κανονικά, αφού όμως βγήκε εκτός των διοριστέων μια άλλη κοπέλα (της οποίας όμως λογικά το όνομα δεν είχε βγει ακόμη σε ΦΕΚ)...
Ένας συνάδελφος εδώ στο forum με ενημέρωσε ότι από την στιγμή που βγαίνει το όνομά σου σε ΦΕΚ δεν σε απολύουν.
Το αν υπάρχει κάτι σχετικό που να το ορίζει ο νόμος δεν το γνωρίζω αλλά ελπίζω να υπάρχει κάτι που να μας κατοχυρώνει από την στιγμή που το όνομά μας δημοσιεύεται σε ΦΕΚ κ υποτίθεται πως πλέον είμαστε επίσημα διορισμένοι.

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ:
Άρθρο 20
Ανάκληση διορισμού
1. Η πράξη διορισμού ανακαλείται υποχρεωτικά, εάν ο διοριζόμενος δεν αποδέχτηκε το διορισμό ρητώς ή σιωπηρώς ή δεν εκπλήρωσε άλλες νόμιμες πρόσθετες υποχρεώσεις πριν από την ανάληψη υπηρεσίας.
2. Η πράξη διορισμού, που έγινε κατά παράβαση νόμου, ανακαλείται εντός διετίας από τη δημοσίευσή της.
Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής η πράξη διορισμού ανακαλείται, εάν αυτός που διορίστηκε προκάλεσε δολίως ή υποβοήθησε την παρανομία ή εάν ο διορισμός του έγινε κατά παράβαση των άρθρων 4 και 8 του παρόντος Κώδικα.
3. Ο υπάλληλος, του οποίου η πράξη διορισμού ανακλήθηκε κατά την προηγούμενη παράγραφο, υπέχει τις ευθύνες των δημοσίων υπαλλήλων για το χρόνο κατά
τον οποίο άσκησε τα καθήκοντα του και οι πράξεις του είναι έγκυρες.
4. Οι διατάξεις της παρ. 2 για απαγόρευση ανάκλησης της πράξης διορισμού μετά την πάροδο διετίας δεν εφαρμόζονται, όταν η πράξη διορισμού ακυρώνεται δικαστικώς.

Ανώνυμος είπε...

ξέρει κανείς πως ακριβώς κάνουν ΑΙΤΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ..κ σε ποιες περιπτώσεις?

πρέπει πρώτα να έχεις κάνει ΕΝΣΤΑΣΗ ή μπορείς κ χωρίς να έχεις κάνει?

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

natasssa ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΝΟΜΙΖΩ ΑΙΤΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΙΚΙΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΣΤΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΙΓΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα , παιδιά, έχει κάποιος διοριστεί υγειονομικό προσωπικό?

Εχετε τίποτα πληροφορίες για μισθό - επιδόματα? ώρες κτλ?

ANDY

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΟΥ. ΚΑΝΩ ΑΓΩΝΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Η ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

hada είπε...

Συγχαρητήρια ika-Forum!!! Eίσαι πλέον επίσημα κ για δεύτερη φορά, ένας δημόσιος υπάλληλος!!
Φαντάζομαι θα νιώθεις το ίδιο ενθουσιασμένος όσο κ όλοι εμείς οι υπόλοιποι!!
Μονάχα ένα πράγμα να σε ρωτήσω.. όταν λες να προλάβεις να ορκιστείς μέχρι την Παρασκευή, τί ακριβώς εννοείς? Θέλω να πω, γνωρίζεις από τώρα ότι θα σε ειδοποιήσουν μέσα στην εβδομάδα που έρχεται να παρουσιαστείς? Τόσο σύντομα από το ΦΕΚ?
Κ πάλι χίλια μπράβο κ καλή αρχή!!

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

hada ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ.ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΩ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΛΟΓΩ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ). ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ΤΕ υγειονομικού προσωπικού. Μου είπαν κάπου στα 900 καθαρά αλλά έχεις και τις υπερωρίες που είναι περίπου 120-150 ευρό για μας τους νέους συν ότι έξτρα έχει η υπηρεσία και η θέση (π.χ: εγώ έχω πολλές εξωτερικές εργασίες οι οποίες πληρώνονται επιπλέον)

ΙΚΑ-FORUM συγχαρητήρια!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια ika-Forum!!! άντε κ σ εμάς τους υπόλοιπους!!
ika-Forum..τι έπαθα..από άλλη προκύρηξη δεν μου αναγνώρισαν 4,5χρόνια προυπηρεσίας απ τα 6 κ φρίκαρα..από 1η θέση με πέταξαν 60η!τους πήρα τηλ κ μου είπαν πως επειδή για αυτά τα χρόνια η βεβαίωση του ΙΚΑ ήταν έντυπη-χειρόγραφη κ όχι μηχανογραφημένη, τους ήταν αόριστη πολύ!!!έλεος!!
είδα τα προσωρινά πολύ αργά κ πέρασε η περίοδος ενστάσεων..οπότε πρέπει να περιμένω τα οριστικά γιατί μόνο μετά από αυτά γίνεται η αίτηση θεραπείας από ότι μου είπαν στο ΑΣΕΠ.
ρώτησα εδώ γιατί είμαστε κάτι σαν Online DataBase!!! :) κ απαντάμε άμεσα πάντα..

Ανώνυμος είπε...

IKA - Forum , συγχαρητήρια αντε και από την άλλη Δευτέρα , ξέρεις στα όμορφα Γ------ά.

ANDY

hada είπε...

Να ρωτήσω εγώ κ κάτι άλλο..? -Εσύ ika-forum που είσαι ήδη στο δημόσιο πιθανότατα θα γνωρίζεις- έχω ακούσει ότι η άριστη γνώση ξένων γλωσσών έχει ένα επιπλέον ποσοστό επί του μισθού, κάτι για 8% εάν έχεις πχ. Proficiency κ ένα 4% σε περίπτωση που έχεις κ δεύτερο αντίστοιχο πτυχίο σε άλλη γλώσσα (ισχύει για μέχρι δύο γλώσσες).
Ξέρεις εσύ, ή κάποιος άλλος εδώ στο forum, εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο?
Ευχαριστώ!

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

hada ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΕΙ Ο 3205/2003. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ LINK ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ. ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ.

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΣΤΟΝ INTERNET EXPLORER ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟ BLOG. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟΝ FIREFOX TΗΣ MOZILLA ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ BLOG ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ. ΟΠΟΤΕ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΟΤΙ ΝΕΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα, παιδιά μην βλέπετε τον ΙΚΑ- FORUM την επιστολή του, που περιμένουμε όλοι μας την έστειλαν με ΦΑΞ εκεί που διορίζετε.

Εμένα το ΦΕΚ μου βγήκε στις 24.03. και αν όλα πάνε καλά σε κανά δίμηνο να πάρω την επιστολή.

Ασε που παίρνω καθημερινά στα κεντρικά και δεν το σηκώνουν το τηλέφωνο να μάθω πότε θα στείλουν την επιστολή ώστε να ετοιμαστώ,λόγω ότι υπηρετώ σε άλλη πόλη και αντε από την αρχή - μετακόμιση και βάλε.......

ΙΚΑ - Forum μπορείς να δώσεις η καποιος άλλος ένα τηλέφωνο όπου μπορώ να μάθω για την επιστολή ποτε θα φύγει από το ΙΚΑ?

Ευχαριστώ


ΙΚΑ - FORUM αντε καλή αρχή στην πόλη σου!!!!!


ΑNDY

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

Ευχαριστώ andy, πραγματικά η κα Γαλάτη με εξυπηρέτησε και την ευχαριστώ. Μακάρι όλοι μας να είμαστε τόσο εξυπηρετικοί και να δείξουμε το ήθος της και το πάθος της για δουλειά. Είναι στο Τμήμα Διοικητικού Προσωπικού από εκεί που μας έστειλαν τις πρώτες επιστολές.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή , παίρνω το τηλ. κέντρο και ζητάω την κυρία που μου είπες και παρακολουθώ την κατάσταση της επιστολής μου?


ΑNDY

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα μας ενημέρωσαν (εμένα και έναν συνάδελφο απο την 3Κ) οτι απο 26 εως 30 ΜΑΙΟΥ θα πάμε στην Αθήνα για σεμινάριο. Θα μας δείξουν το ΟΠΣ, το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το ΙΚΑ και απ'οτι κατάλαβα φτιάχνουν γκρουπ-ομάδες για κάθε εβδομάδα που θα διαρκεί το σεμινάριο.
Το σεμινάριο είναι κοινό για όλους τους Διοικητικούς ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ.
Παλιοί συνάδελφοι είπαν ότι για τους εκτός Αθηνών παρέχουν δωμάτια στο ξενοδοχείο Acropol ή κάπως έτσι ... μάλλον αυτό ( http://www.ellada.net/athacropol/index.php ) στην Ομόνοια πολύ κοντά στα κεντρικά του ΙΚΑ (Αγ. Κωνσταντίνου) που θα γίνονται τα σεμινάρια.

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ FORUM ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ.
ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

δικά τους έξοδα φαντάζομαι..όχι χωρίς να πληρωθούμε..να ξοδεύουμε κιόλας!!! χεχεχε...

Ανώνυμος είπε...

καλημερα συναδελφοι!ειμαι στο φεκ 123/15.02.08 και ακομα ουτε φωνη ουτε ακροαση!ειναι καποιος αλλος στο φεκ αυτο?
πολυ καλο το site!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ 123 ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΜΑΪΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα!Συγχαρητήρια για τι φόρουμ!πολύ κατατοπιστικό!Είμαι επιτυχούσα κ εγώ στην 3Κ (Νοσηλεύτρια) και ακόμη μετά από πολύ ψάξιμο δεν έχω κατασταλλάξει πού είναι καλύτερα σε νοσοκομείο ή στα ΙΚΑ. Οι απόψεις πολλές και συγκεχυμένες. Αν κάποιος ξέρει κάτι ή έχει ακούσει θα εκτιμούσα το γεγονός να μοιράζονταν μαζί μας τις απόψεις του.

hada είπε...

Όποιος ενδιαφέρεται για το ΦΕΚ 91 από σήμερα το πρωί ήρθαν οι πρώτες επιστολές!! Μέχρι την Παρασκευή θα τις έχουν όλοι στα χέρια τους!
Σειρά έχει το ΦΕΚ 123, παιδιά στην γωνία σας περιμένει! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους! Απόψε θα κοιμηθώ ήσυχη!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΟΙ!!!ΤΟ ΠΡΩΙ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΚ 123 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΡΗΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΜΠΟΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΙΚΑΝ.ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ BLOG ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ FORUM.
http://ika-forum.forumotion.com/

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΙΚΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 123.ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ!ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΚΑΝς ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΘΟΤΙ ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΙΑΤΡΕΙΑ!ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ...ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖς ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ
http://ika-forum.forumotion.com/

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

SOS Αμοιβαία Μετάθεση Νοσηλευτών (ΔΕ) από Αθήνα σε Θεσ/νίκη, Κ. Μακεδονία.

Νοσηλεύτρια(ΔΕ)επιθυμεί για οικογενειακούς λόγους αμοιβαία μεταθεση από το Νοσοκομείο Άγιος Σάββας(Αθηνών)σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ή της περιοχής Κ.Μακεδονίας.

stage greece είπε...

Μία φιλική συμβουλή:Προσέξτε τι γράφετε,τι λέτε,πως τα διατυπώνετε γιατί η αξιοπιστία του ΙΚΑ και η καλή έξωθεν μαρτυρία πετυχαίνεται μόνο με την φίμωση της ελεύθερης έκφρασης.Υπάρχει και σχετικό έγγραφο που μοιράσθηκε σε όλες τις Υπηρεσίες ΙΚΑ από τη Διοίκηση.Επειδή είδα, και από το forum που είχατε και σας το έκλεισαν οι νοσταλγοί,ότι είστε αξιόλογα άτομα προσέξτε μη τους δώσετε αφορμή να σας κλείσουν το blog.

ZWH είπε...

ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ

ZWH είπε...

ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΙΚΑ ΑΙΓΑΛΕΩ ΙΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΒΟΛΟ ΤΡΙΚΑΛΑ.ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

ZWH είπε...

ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΕΔΩ Η ΣΤΟ e mail zoigrey@yahoo.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

smaragda είπε...

επιθυμω αμοιβαια μεταθεση απο ικα λαρισας για υγειονομικη υπηρεσια της αθηνας.ΤΕ Επισκεπτων Υγειας.Επικοινωνια στο smaragdasam@yahoo.gr

Ανώνυμος είπε...

αμοιβαια μεταθεση απο ικα δραμας στο ικα καβαλας

Ανώνυμος είπε...

na kanw mia erwthsh an eisai pantremenh me stratiwtiko perneis meta8esh h apospash??????

IKAΤΖΗΔΕΣ BLOG είπε...

Απο ότι γνωρίζω ακολουθείς με απόσπαση τον σύζυγο σου.
Ρώτησε στο τμήμα προσωπικού στην διοίκηση για την διαδικασία.
Καλή ευκολία.

zeta1 είπε...

Eπιθυμώ αμοιβαία μετάθεση από Ι.Κ.Α. Πειραιά (Τ.Ε.Νοσηλευτικής-Μαιευτικής)για Ι.Κ.Α. Λάρισας, Καρδίτσας,Βόλου,Τρικάλων,Κατερίνης.Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει εδώ ή στο mail μου zetats1@yahoo.gr ...ευχαριστώ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα!! Τι γ;iνεται με τα εισαγωγικά σεμινάρια των υγειονωμικών? Εχει καλεστεί κανείς?

Ανώνυμος είπε...

Προς πληροφόρηση για το θέμα της συναδέλφου που είναι παντρεμένη με στρατιωτικό: Μπορεί να κάνει αίτηση μεταθέσεως για το Υποκ/μα της πόλης όπου υπηρετεί ο σύζυγός της ! Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες των σωμάτων ασφαλείας ! Η υλοποίηση της μετάθεσης είναι σχετικά άμεση.

Ανώνυμος είπε...

geia douleuw se nosokomio tou ika eidikothta aktinologos kai ema8a oti to ika den deinei to epidoma aktinobolias.gnwrizei kaneis kati???

Ανώνυμος είπε...

"Συμφωνα με την ανακοινωση του υπουργειου ο ΑΜΚΑ ειναι υποχρεωτικος απο 1η Ιουλιου. Με τις ΑΠΔ τι θα γινει? Απο ποτε Θα γραφεται ο ΑΜΚΑ?"

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Επιθυμώ αμοιβαία απο ΙΚΑ ΑΘΗΝΩΝ σε ΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Όποιος ενδιαφερεται ας απαντησεις

Ανώνυμος είπε...

Eπιθυμω αμοιβαια αλλαγη απο ΙΚΑ Σπατων σε ΙΚΑ Πατρων (ΔΕ Διοικητικος υπαλληλος)! Οποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει μαζι μου στο Vassia_alex@hotmail.com

Ανώνυμος είπε...

Επιθυμώ αμοιβαία μετάθεση απο ίκα χαλκιδικής προς ικα θεσσαλονικης και συνάδελφος επιθυμει αμοιβαία απο ικα πελλας σε ικα θεσσαλονικης
επικοινωνηστε στο
uni.versal_account@yahoo.com
η στο http://el-gr.facebook.com/metatheseis.ika

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ 3 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΚΑ:

1)ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
2)ΑΠΟ ΠΕΛΛΑ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
3)ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι λόγοι είναι οικογενειακοί (Παντρεμένοι με μικρά παιδιά)

παρακαλώ όποιος ενδιαφέρετε να αφήσει μήνυμα ή να στείλει e-mail στο meta.thesi@yahoo.com και θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ
ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΑΤΟΜΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΤΗΣ ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ
ΟΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ διοικητικού επιθυμώ αμοιβαία μετάθεση από ΙΚΑ Ζακύνθου προς κάποιο απ τα ΙΚΑ Αθηνών .

ΠΛηροφορίες στο 6936567387 μετά τις 7μμ.