ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ

Σάββατο 19 Ιουλίου 2008

www.kep.gov.gr

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ:

«Ζήτησε το Πιστοποιητικό που χρειάζεσαι ηλεκτρονικά»

Το Υπουργείο Εσωτερικών στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτών σχεδίασε νέα ενημερωτική αφίσα η οποία πρόκειται ν αναρτηθεί σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, με την οποία καλεί τους πολίτες να αναζητούν τα πιστοποιητικά που επιθυμούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας των ΚΕΠ, www.kep.gov.gr.

Με τον τρόπο αυτό κάθε εξοικειωμένος με την τεχνολογία πολίτης αποφεύγει την ταλαιπωρία αξιοποιώντας το διαδίκτυο αφού έχει πλέον τη δυνατότητα ν΄αναζητά τα δικαιολογητικά που χρειάζεται στην παραπάνω ιστοσελίδα και να τα παραλαμβάνει από το ΚΕΠ της επιλογής του.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Ζώης, σε δήλωσή του αναφέρει: «Απλά και γρήγορα, ο καθένας μας κάνοντας χρήση του ηλεκτρονικού του υπολογιστή μπορεί να αναζητήσει τα πιστοποιητικά που χρειάζεται και να τα παραλάβει από το ΚΕΠ της επιλογής του χωρίς καμία επιβάρυνση. Θέλω να συγχαρώ τους υπαλλήλους του Υπουργείου Εσωτερικών που σχεδίασαν και αυτή την ενημερωτική αφίσα αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την εξυπηρέτηση του πολίτη. Καλώ τους πολίτες ν΄αξιοποιήσουν και αυτή τη δυνατότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: