ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

www.amka.gr σε εργασίες συντήρησης


Η ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τον Α.Μ.Κ.Α. (Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) είναι σε εργασίες συντήρησης, η ιστοσελίδα θα είναι διαθέσιμη στις 23/03/2009.

Έχουμε 27/03/2009 και ακόμη δεν λειτουργεί, ούτε υπάρχει κάτι νεότερο για την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας.

Βέβαια το γεγονός οτι υπάρχει έστω και το παραπάνω μήνυμα, είναι θετικό, γιατί τις προηγούμενες φορές δεν υπήρχε κάτι και ήταν αρκετοί αυτοί που έμεναν με την εντύπωση ότι η ιστοσελίδα έπαψε να λειτουργεί.

Ελπίζουμε να έχουμε σημαντικές αλλαγές και να βοηθάει με επικοινωνία αυτούς που δεν έχουν ΑΜΚΑ ή υπάρχουν λάθη στον ΑΜΚΑ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η απογραφή του ΑΜΚΑ θα γίνει από τα ΚΕΠ και τα γκισέ των ασφαλιστικών ταμείων στο σύνολό τους ! Δυστυχώς, ενώ θα έπρεπε να είχαν όλοι οι Έλληνες ΑΜΚΑ από το 2002...αναγκαζόμαστε σήμερα να "τρέξουμε" ως χώρα (όπως έγινε και με το κτηματολόγιο) ώστε να πραγματοποιηθούν οι δεσμεύσεις μας έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης ! Φυσικά η απόδοση ΑΜΚΑ σε όλους τους ασφαλισμένους είναι ένα σημαντικό βήμα για τον εκσυγχρονισμό του ασφαλιστικού μας συστήματος, καθώς, μέσω αυτού, θα μπορεί να υπάρχει στο άμεσο αλλά και απώτερο μέλλον, μεγαλύτερος έλεγχος των δαπανών υγείας ! Αυτό το τελευταίο θα συμβάλει στον εξορθολογισμό του υπάρχοντος συστήματος χρηματοδότησης των ταμείων, επ'ωφελεία φυσικά του Έλληνα φορολογουμένου ! Φυσικά θα βρεθούν πολλοί που θα κρατήσουν μικρό καλάθι σε όλα αυτά...όμως μην ξεχνάμε, ότι καμία μεγάλη αλλαγή δεν αντιμετωπίσθηκε με αντίστοιχα μεγάλες επιφυλάξεις...και σαφώς δεν υπάρχει μεγαλύτερος εχθρός για το ασφαλιστικό μας σύστημα από το να παραμείνουν τα πράματα στη σημερινή τους κατάσταση !

Ανώνυμος είπε...

kaneis aktinologos gia 8essalonikh?