ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

«Καρατόμησαν» τον διευθυντή του ΙΚΑ Ρόδου
Δυσμενή «απόσπαση» για το νησί της Καλύμνου, παίρνει με εντολή του ίδιου του διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέλτου Σπυρόπουλου, ο έως πρόσφατα διευθυντής του ΙΚΑ της Ρόδου κ. Γιάννης Παπαντωνίου.

Το γεγονός που αποτελεί προάγγελο «κομματικής δίωξης» σε βάρος του ίδιου, αναμένεται να αλυσιδωτές δριμύτατες αντιδράσεις σε τοπικό επίπεδο, αφού θυμίζει με τον χειρότερο μάλιστα δυνατό τρόπο, το βαθύ κομματικό κράτος του παλαιού ΠΑΣΟΚ και τις αντίστοιχες μεθόδους που ακολουθούσε.

Η προσωρινή αυτή απόσπαση επί δίμηνο (όπως αναφέρεται στην απόφαση του διοικητή του ΙΚΑ που κοινοποιήθηκε χθες στη Ρόδο με σχετικό φάξ) αντιστοιχεί κατά πάσα πιθανότητα σε μια διαδικασία υπηρεσιακής εξόντωσης στην οποία σέρνουν τώρα τον κ. Γιάννη Παπαντωνίου, με τις ευλογίες της «πράσινης» διοίκησης. Άλλες πληροφορίες επίσης, αποδίδουν την ενέργεια αυτή, στην αντίστοιχη μετάθεση στην Κάλυμνο, που είχε γίνει στην προηγούμενη διευθύντρια του ΙΚΑ Ρόδου με απόφαση όμως του υπηρεσιακού συμβουλίου και όχι με απόφαση επί γονάτου του διοικητή του ΙΚΑ, όπως έγινε στην περίπτωση του κ. Παπαντωνίου.

Η απαράδεκτη αυτή μεθόδευση που ακολουθείται σε βάρος του έως πρόσφατα διευθυντή του ΙΚΑ της Ρόδου κ. Γιάννη Παπαντωνίου, έρχεται σε μια χρονική συγκυρία εξαιρετικά περίεργη και ύποπτη:

Μόλις 20 μέρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση, στοιχείο που προκαλεί εύλογο προβληματισμό.

Επιπλέον, το υποκατάστημα του ΙΚΑ της Ρόδου, παραμένει «ακέφαλο» σε αυτή την κρίσιμη για όλους χρονική συγκυρία, την ώρα μάλιστα που είχε ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς η διαδικασία άσκησης ασφυκτικών πιέσεων σε βάρος των μικρών και μεγάλων οφειλετών του ΙΚΑ της Ρόδου και η απόδοση στον μεγαλύτερο ασφαλιστικό φορέα της περιοχής μας, σημαντικότατων ποσών.

Ο κ. Γιάννης Παπαντωνίου, είναι γνωστό ότι είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο, είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Χατζή Χατζηευθυμίου και ό,τι επίσης έχει υπηρετήσει με συνέπεια ότι του έχει ανατεθεί στο πλαίσιο της συνεισφοράς του με τα κοινά.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο συγκεκριμένος έχει διαγραφή από τη ΔΑΚΕ ΙΚΑ γιατί κατέβασε διασπαστικό ψηφοδέλτιο σε βάρος της παράταξης την οποία δήθεν υπηρετούσε και για την οποία είχε εκλεγεί...κι αυτό τα λέει όλα !!!

Ανώνυμος είπε...

...kai oxi mono auto...sterise apo ti DAKE 2 edres me ti diaspasi pou ekane ! Malista sto ksenodoxeio poy eginan oi ekloges oi dakites twn ekraksan kanonika kai me to nomo. Toso auton oso kai ton prwin proedro tis dake Dimitri Tatsi epeidi synebale sto na ginei to diaspastiko psifodeltio ! Milame efagan agrio kraksimo...

Ανώνυμος είπε...

Οσον αφορά την απόσπαση του είναι πράγματι φασιστική, απάνθρωπη και δείχνει το αληθινό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ. Σχετικά με το διασπαστικό ψηφοδέλτιο όμως ο κος Παπαντωνίου πήρε στον λαιμό του μια ολόκληρη παράταξη γιατί κάποιοι (Δημήτρης Τάτσης, που έβγαλε και λόγο για ομοψυχία και να μην διασπαστεί η παράταξη) του έταξαν λαγούς με πετραχήλια. Τώρα που τον πούλησαν και αυτοί τι θα κάνει ? Ας πρόσεχε !!

Ανώνυμος είπε...

...opoios bgainei ap' to mantri ton trwei o lukos !!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.dake-ika.gr για περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος !

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια!!! Κανένας δεν θυμάται πως έχουν γίνει οι κρίσεις εδώ και πέντε χρόνια και πια καλόδοπαιδα της μάυρης δεξιάς πήραν τις διευθυντικές θέσεις που δυστυχώς κατέχουν μέχρι σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος έχει μνήμη θυμάται...αλήθεια το όνομα Καλιαντέρης σας λέει κάτι ; Ο φόβος και ο τρόμος του κάθε μη πασόκου !!! Θυμάται, κανείς, το γεγονός ότι επί ημερών ΠΑΣΟΚ, στο σύνολο των Δ/ντών, είναι ζήτημα αν υπήρχαν καμιά δεκαριά που να μην ανήκαν στην ΠΑΣΚΕ ; Γιατί εμείς εξακολουθούμε και θυμούμαστε φίλτατε...και βλέπουμε -και πάλι- το ίδιο έργο, σήμερα, με τις αποσπάσεις και μεταθέσεις όλων όσων δεν ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ...για τις δήθεν (κι ανύπαρκτες) "υπηρεσιακές ανάγκες" ! Αλήθεια, ποια υπηρεσιακή ανάγκη υπάρχει, που να είναι τόσο σπουδαία, ώστε να προχωρούν στην απόσπαση μίας εξαίρετης συναδέλφους μας, της Δ/ντριας του Χαλανδρίου (ένα Υποκ/μα μεγάλο και σημαντικό,με πολλά προβλήματα και μεγάλη έλλειψη προσωπικού,σε μία υποδιεύθυνση του Αθηνών, που μάλιστα δεν την προσδιορίζουν κι όλας, στην απόφαση που έβγαλαν ; Λοιπόν, ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας...τουλάχιστον, πριν πέντε χρόνια, είχαμε κρίσεις του Υπηρεσιακού Συμβουλίου...ενώ σήμερα, έχουμε αποφάσεις Διοικητή που αποστέλλονται με fax, λες κι έχουμε να κάνουμε με αλήστου μνήμης καθεστώς, σαν κι αυτό του "αποφασίζουμε και διατάσουμε" !!!