ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ

Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

Αναπροσαρμογή εξόδων κίνησης εντός έδρας υπαλλήλων του ΙΚΑ−ΕΤΑΜ.


ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ www.metataxeis.gr
ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 344/τεύχος Β/2008 η Αριθμ. 2/1483/0022 εγκύκλιος
Αναπροσαρμογή εξόδων κίνησης εντός έδρας υπαλλήλων του ΙΚΑ−ΕΤΑΜ.

Αναπροσαρμόζεται από εκατόν έντεκα ευρώ και πενήντα δύο λεπτά (111,52€) σε εκατόν είκοσι πέντε ευρώ (125€) το ποσό των εξόδων κίνησης που καταβάλλεται μηνιαίως:

α) στους υπαλλήλους του ΙΚΑ−ΕΤΑΜ που απασχολούνται σε εξωτερική υπηρεσία ελέγχου εσόδων και επιθεώρησης των μονάδων του Ιδρύματος, καθώς και στους τεχνικούς υπαλλήλους, φυσικοθεραπευτές, επισκέπτριες υγείας, παρασκευαστές και κοινωνικούς λειτουργούς που μετακινούνται για εκτέλεση υπηρεσίας,

β) στους φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου που απασχολούνται σε εξωτερική υπηρεσία για τον έλεγχο των συμβεβλημένων με το Ίδρυμα φαρμακείων και τη διαπίστωση της σωστής εκτέλεσης των συνταγών των ασφαλισμένων του ΙΚΑ−ΕΤΑΜ και

β) στους ιατρούς του ΙΚΑ−ΕΤΑΜ που μετέχουν στο ειδικό σώμα των επιτροπών αναπηρίας και μετακινούνται για την εξέταση των βαρέως ασθενούντων ασφαλισμένων του Ιδρύματος, οι οποίοι είναι ανίκανοι προς εργασία, δεν μπορούν να μετακινηθούν και έχουν υποβάλει σχετικά δικαιολογητικά για την έκδοση σύνταξης λόγω αναπηρίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γεια σας παιδιά!
καταρχήν συγχαρητήρια για την σχεδίαση του ιστολογίου σας.
Είναι ίσως το πιο όμορφο blog που έχω δει. Θα μπορούσα να πω ότι είναι επαγγελματική εργασία.
Θεωρώ ότι το ιστολόγιο μου έχει πολύ χρήσιμες πληροφορίες και είμαι πολύ χαρούμενος που ορισμένες φορές τροφοδοτεί άλλα blogs και sites.
Η δουλειά μου είναι εντελώς ερασιτεχνική και είναι μόνο από προσωπικό μεράκι.
Να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη αν κάποιο σχόλιο που έχω κάνει είναι λίγο καυστικό...Εξάλλου εμείς οι bloggers οφείλουμε να είμαστε ανεκτικοί σε διαφορετικές απόψεις.
Είμαι πρόθυμος να βάλω Link στο blog μου για το δικό σας. Θα χαρώ πολύ να έχουμε ανταλλαγή πληροφοριών και καλή συνεργασία.
Κάτα κάποιο τρόπο άλλωστε είμαστε και συνάδελφοι...
Ενας Υπάλληλος του Σ.ΕΠ.Ε

Ανώνυμος είπε...

τα έξοδα κίνησης που δίνουν σε σας είναι ακριβώς τα ίδια με τα δικά μας. Πάμε δηλαδή χέρι-χέρι στο θέμα αυτό.
Αν ρίξεις μια ματιά στο blog μου θα διαπιστώσεις ότι είναι τα πιο χαμηλά έξοδα κίνησης που χορηγούνται στο Δημόσιο. Θα διαπιστώσεις ότι δημόσιες υπηρεσίες που δεν δικαιολογούν μετακινήσεις λαμβάνουν υψηλότατα έξοδα κίνησης!
Απο την άλλη ελεγκτικές υπηρεσίες (όπως η δικιά σου και η δικιά μου) λαμβάνουν εξευτελιστικά έξοδα κίνησης...
Και υποτίθεται ότι μία από τις μεγαλύτερες πληγές της χώρας μας είναι η εισφοροδιαφυγή...
Στην πορεία θα πούμε και άλλα πολύ σημαντικά πράγματα...