ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

ΝΕΟ PORTAL www.metataxeis.gr


ΕΛΑΒΑ ΕΝΑ MAIL ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ PORTAL ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ www.metataxeis.gr ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ PORTAL ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Σύντομο profile
Το metataxeis.gr / ( metatheseis.gr ) αποτελεί ένα ελεύθερο βήμα έκφρασης υπαλλήλων από το στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Τα μέλη του βήματος ( υπάλληλοι υπουργείων, εκπαιδευτικοί, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, υπάλληλοι λιμενικού, νοσηλευτές, υπάλληλοι ΑΕΙ/ΤΕΙ, λοιπών Ν.Π.Δ.Δ., υπάλληλοι ΔΕΚΟ) μπορούν να αναζητούν και να σχολιάζουν τις αγγελίες ματατάξεων, μεταθέσεων, αποσπάσεων από συναδέλφους ή από φορείς, να καταχωρούν αγγελίες μετατάξεων, μεταθέσεων, αποσπάσεων στην περιοχή που ήδη υπηρετούν και ταυτόχρονα να δηλώνουν την περιοχή που επιθυμούν να μεταβούν, να έχουν πρόσβαση και να σχολιάζουν νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις και εγκυκλίους που αφορούν την υπηρεσιακή και μισθολογική τους κατάσταση. Να επιχειρηματολογούν σε υπηρεσιακά θέματα και να καταγγέλουν ή να επαινούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: