ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2008

ΙΚΑ ΑΠΔ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


1. ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Η δυνατότητα καταβολής των εισφορών μέσω των ταμείων των τραπεζών και η χρήση των ταχύτατων τρόπων πληρωμής, όπως η εντολή χρέωσης λογαριασμού καταθέσεων, το Internet banking και το Phone banking, σας απαλλάσσουν από την άσκοπη καθυστέρηση και ταλαιπωρία στα ταμεία του ΙΚΑ.
Η πληρωμή των εισφορών στα ταμεία των τραπεζών γίνεται γρήγορα και απλά. Ακολουθεί ενδεικτικός πίνακας τραπεζών, σας συνιστούμε, ωστόσο, μία επίσκεψη και στη δική σας τράπεζα, ώστε να ενημερωθείτε σχετικά με το κόστος προμήθειας, τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής και τις πολλαπλές δυνατότητες που σας παρέχονται:

Τράπεζα - Κόστος Προμήθειας Εθνική Τράπεζα Ελλάδος - Δωρεάν για όλες τις μέρες του μήνα. Εμπορική Τράπεζα - Δωρεάν για όλες τις μέρες του μήνα. Τράπεζα Πειραιώς - Δωρεάν για όλες τις μέρες του μήνα,
με την προϋπόθεση της ύπαρξης τραπεζικού λογαριασμού του εργοδότη.
Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος - Δωρεάν μέχρι τις 24 κάθε μήνα, 8 € για τις υπόλοιπες ημέρες του μήνα. Alpha Bank - 15 € για τις τρεις τελευταίες ημέρες του μήνα, δωρεάν για τις υπόλοιπες μέρες. Eurobank EFG - Δωρεάν μέχρι τις 24 κάθε μήνα,
ειδική τιμολόγηση στους πελάτες της Τράπεζας για τις υπόλοιπες ημέρες του μήνα.

Τη δυνατότητα να καταβάλουν τις τρέχουσες εισφορές στα Πιστωτικά Ιδρύματα, έχουν και οι εργοδότες των οικοδομοτεχνικών έργων, εφόσον πρόκειται για οικοδομοτεχνικά έργα με 10ψήφιο Α.Μ.Ο.Ε. (αριθμό μητρώου), δηλαδή για έργα που έχουν απογραφεί από 1/1/02 και μετά.

2. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΠΔ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Η υποβολή των ΑΠΔ μέσω Διαδικτύου -μέτρο που εφαρμόζεται ήδη με επιτυχία από το 85% των κοινών επιχειρήσεων- είναι μία ταχύτατη, ασφαλής και απλή διαδικασία, που περιγράφεται αναλυτικά στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ (http://www.ika.gr) και υποστηρίζεται από σύστημα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης (210 3891050-52).
Από τη μεριά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι η προσπάθεια για βελτίωση και επέκταση των παρεχόμενων υπηρεσιών θα είναι συνεχής και αμείωτη, ενώ η δική σας συμβολή και θετική ανταπόκριση σε κάθε νέα πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση, θα είναι καθοριστική για τη συνολική αναβάθμιση του Ιδρύματος.
Ο Προϊστάμενος
Της Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλιστικών Υπηρεσιών
Δημήτριος Αβέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: