ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Ενοπλη ληστεία στο ΙΚΑ Φιλιατρών


ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ filiatranews.blogspot.com



Ενοπλη ληστεία με λεία περίπου 4.000 ευρώ σημειώθηκε στις 8:30 το πρωΐ στο Υποκατάστημα του ΙΚΑ στα Φιλιατρά.
Την ώρα του συμβάντος εντός του υποκαταστήματος βρισκόταν ο Διευθυντής κος Θεόδωρος Σαπέρας καθώς, μια υπάλληλος και τρεις πελάτες.

Ο Δράστης ηλικίας περίπου 30 - 35 ετών και σωματώδης που όπως φαίνεται είχε μελετήσει προσεκτικά τις κινήσεις του, μπήκε στις 8:30 το πρωί φορώντας κράνος και έχοντας κλειστό το πλαστικό τζαμάκι του για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του.
Κοντοστάθηκε για ελάχιστο χρονικό διάστημα βλέποντας την κατάσταση που επικρατούσε στο εσωτερικό και χωρίς να χάσει καιρό έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο του.

Πέρασε στο εσωτερικό των γραφείων από την ξύλινη πόρτα που βρίσκεται δίπλα απο τον γκισέ, και υπο την απειλή του όπλου τόσο στην υπάλληλο όσο και στον Διευθυντή απαίτησε να βάλουν τα χρήματα σε μια μικρή πλαστική τσάντα που είχε μαζί του.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Φιλιατρά News ο Κος Σαπέρας σκεφτόμενος ...... την σωματική ακεραιότητα της Υπαλλήλου αλλά και του ιδίου, κατευθύνθηκε στο χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται δίπλα από το γραφείο του, το άνοιξε και έβαλε περίπου 4.000 ευρώ.

Ο Δράστης φαίνεται ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος απο το ποσό και βλέποντας μια κερματοθήκη απαίτησε να αδειάσουν και εκείνο το περιεχόμενο.

Μετα την πράξη του ο Δράστης βγήκε απο το υποκατάστημα του ΙΚΑ και κατευθύνθηκε πεζός προς τον Άγιο Νικόλαο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά το τηλεφώνημα η αστυνομία έφτασε αμέσα στον χώρο του συμβάντος και παρά τις έρευνες που ακολούθησαν δεν κατάφεραν να βρεθούν τα ίχνη του Δράστη.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: