ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Καλό παράδεισο φίλε!!!


Σήμερα έμαθα την δυσάρεστη είδηση για την απώλεια της ζωής ενός συναδέλφου μας.

O totos ήταν ενας άνθρωπος που ποτέ δεν γνώρισα από κοντά, που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να του μιλήσω έστω και τηλεφωνικά, όμως τον άνθρωπο αυτόν, τον εκτίμισα απεριόριστα για το ήθος του, τις γνώσεις του, την προσπάθεια του,  την προσφορά του.
Η αρχή της γνωριμία μας έγινε μέσα από το forum του diorismos.gr και συνεχίστηκε αργότερα από το "IKAΤΖΗΔΕΣ-FORUM εδώ τα λέμε".

Σήμερα το πρωί στην άλλη μεριά της τηλεφωνικής γραμμής ένας φίλος και συνάδελφος, μου μετέφερε τα άσχημα νέα; ο totos δεν ζει πια... τον νίκησε ο καρκίνος...

Κρίμα.

Δεν πέρασαν ούτε τρία χρόνια από τον διορισμό του, πήρε χαρά γιατί θα μπορούσε να προσφέρει στον συνάνθρωπο του, να αλλάξει το ΙΚΑ όπως έλεγε, δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε να προσφέρει με τις γνώσεις του, δεν πρόλαβε να αλλάξει το ΙΚΑ.
Δυστυχώς δεν προλάβαμε να βρεθούμε σε κάποιο σεμινάριο, δεν μιλήσαμε ποτέ, δεν συνεργαστήκαμε ποτέ...αλλά η σκέψη μου δεν λέει να φύγει από πάνω του.
Δεν περίμενα ποτέ οτι θα κάνω φίλους από το blog και από το internet και οτι θα νοιώσω έτσι.
Δεν περίμενα ποτέ οτι θα πονούσα για κάποιον που δεν γνώρισα ποτέ προσωπικά.

Καλό παράδεισο φίλε και συνάδελφε, καλή δύναμη στην γυναίκα και στα παιδάκια σου, που ο δικός τους πόνος, είναι μεγαλύτερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: