ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ταλαιπωρία στο ΙΚΑ




Αγανακτισμένους ασφαλισμένους που προσπαθούσαν απο το πρωί να κλείσουν ραντεβού στο ΙΚΑ Νέας Ιωνίας, αντιμετώπισε ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο οποίος προσπαθούσε να εξηγήσει στους ηλικιωμένους που βρίσκοντα στο υποκατάστηματα ότι μπορούν να εξυπηρετηθούν και από το 184.
 
Ωστόσο αρκετοί από αυτούς είχαν ήδη τηλεφωνήσει και είχαν "εισπράξει" την απάντηση πως θα έπρεπε να καλέσουν το απόγευμα της ίδιας ημέρας γεγονός που ανάγκασε τον κ. Σπυρόπουλο, να τονίσει πως ο υπάλληλος που έδινε τέτοια απάντηση δεν κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει.
 
Ο διοικητής του ΙΚΑ επανέλαβε πως οι ασφαλισμένοι μπορούν να εξυπηρετούνται από τον τηλεφωνικό αριθμό 184 ζητώντας να κλείσουν ραντεβού και με γιατρούς του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ.
 
Προβλήματα αντιμετώπισαν και οι ασφαλισμένοι στη Θεσσαλονίκη, όπου όσοι τυχεροί κατάφεραν να κλείσουν ραντεβού τους δόθηκε ημερομηνία για τα τέλη Μαρτίου.
 
Αρκετοί ήταν εκείνοι, που έχασαν ραντεβού για σημαντικές εξετάσεις λόγω της απεργίας και αναγκάζονται είτε να απευθυνθούν σε ιδιωτικά κέντρα στα οποία θα πληρώσουν οι ίδίοι, είτε να περιμένουν τουλάχιστον 40 ημέρες για το νέο τους ραντεβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: